Średnia ocena:
Na podstawie 36 opinii.
3.2
Położenie
autem: 4.1
z lotniska: 3.0
komunikacja: 3.3
drogi: 3.9
3.7
Rozrywka
kluby: 2.4
życie nocne: 2.3
gastronomia: 2.5
możliwość sport: 3.3
dla dzieci: 2.8
dla dorosłych: 3.1
promenada: 3.0
2.9
Pozostałe
służba zdrowia: 2.5
sklepy galerie: 2.1
bankomaty: 2.4
zabytki: 2.6
atrakcje: 2.3
czystość: 4.5
bezpieczeństwo: 4.1
plaża: 4.0
3.1
Wrażenie
Wrażenie: 3.9
3.9
Gozd Martuljek to mała wioska położona w Słowenii, pomiędzy szczytami Alp Julijskich i Karawanek. Wioska ulokowana na pograniczu Słowenii, Austrii i Włoch rokrocznie przyciąga zwolenników śnieżnych szaleństw. Miejsce jest idealne na zimowe wakacje z racji bliskości stolicy zimowego szaleństwa na Słowenii czyli Kranjskiej Gory. Dostępne tam atrakcje sprawią, że urlop w Gozd Martuljek na pewno będzie należał do udanych. Wyjazd do pięknej Słowenii najlepiej zorganizować przez biuro podróży, korzystając z korzystnych opcji wyjazdu typu last minute czy first minute. Dzięki takim działaniom nie musisz się troszczyć o noclegi czy wyżywienie i możesz w pełni oddać się zasłużonemu relaksowi.

Historia

Historia tych rejonów zaczyna się w połowie XIV wieku, kiedy to okoliczni mieszkańcy rozpoczęli proces karczowania lasów, w celu...
Opinie o miejscowości: Gozd Martuljek
1
Opinii: 36
Wyników na stronie:
Sortuj wg.: daty▼ | ocen
Tadeusz
Frombork
2012-04-16 15:24:28
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 4
3.5
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 2
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 1
bankomaty: 2
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2010
Zalety:
Gozd Martuljek jest bardzo spokojną miejscowością. W zasadzie nic się tu nie dzieje. Jest mało restauracji czy sklepów, do których można wyjść. Okolica za to jest bardzo ładna, zielona - warto ją zwiedzać pieszo. Miejscowość jest raczej dla starszych osób, a nie dla młodych, bo nie ma tu co robić. Ewentualnie można pojechać do Kranskiej Gory, bo tam zdecydowanie więcej się dzieje.
Janusz
Frombork
2012-04-11 14:27:23
Średnia
ocena
2.8
Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 3
3.2
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada:
2.7
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 1
bankomaty: 2
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 4
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.5
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2010
Zalety:
Miejscowość ta jest bardzo spokojna, niewiele się tu dzieje. Okolica jest bardzo ładna, zielona i cicha. W centrum miasteczka jest raptem kilka restauracji i sklepików. Nie ma co liczyć na wieczorną rozrywkę. Ewentualnie można pojechać do pobliskiej Kransjkej Gory, gdzie odwrotnie - życie rozrywkowe wręcz tętni.
Karol
Gdańsk
2012-04-03 12:08:07
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: 1
dla dorosłych: 3
promenada:
2.2
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 1
bankomaty: 2
zabytki: -
atrakcje: 2
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
2.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: marzec, 2010
Zalety:
Jest to spokojna miejscowość położona niedaleko Kranskiej Gory. Tutaj niewiele się dzieje, jest bardzo spokojnie. W centrum miasta jest kilka knajpek i sklep. Wieczorami nie ma gdzie wyjść. Można ewentualnie podjechać do Kranskiej Gory i tam rzeczywiście są atrakcje, są restauracje z dobrym jedzonkiem, są stoki narciarskie, można wypożyczyć sprzęt.
Krzysiek
Grudziądz
2012-03-29 14:36:40
Średnia
ocena
2.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 2
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 1
bankomaty: 1
zabytki: 1
atrakcje: 1
czystość: 4
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2010
Zalety:
Jest to bardzo spokojna miejscowość. Warto tu przyjechać aby w pełni wypocząć. Okolica jest urocza, bardzo zielona; zachęca do spacerów. W centrum miasteczka niewiele się dzieje, jest niedużo restauracji i sklepów - wieczorami nie ma gdzie wyjść. Warto pojechać do leżącej niedaleko Kranskiej Gory, w której zdecydowanie więcej się dzieje.
Karol
Jasło
2012-03-21 15:59:44
Średnia
ocena
2.8
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 1
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada:
2.3
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 1
bankomaty: 2
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
2.3
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Jest to baaaaaardzooooo spokojna miejscowość. Nic się tutaj nie dzieje. Jest to raczej miejsce dla osób starszych, a nie dla młodych. Niewiele się tu dzieje; nie ma gdzie wyjść. Okolica jest z kolei bardzo ładna i zielona. Niedaleko jest położona Kranska Gora - tu zdecydowanie więcej się dzieje.
Jacek
Rzeszów
2012-03-20 17:10:14
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada:
2.7
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 1
bankomaty: 1
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Miejscowość ta jest bardzo spokojna i cicha. Okolica jest bardzo ładna i zachęca do spacerów, czy też do jazdy na rowerze. Jest tu czysto. Niestety nie ma zbyt wielu restauracji, żeby móc wyjść. Jeśli ktoś szuka bardziej atrakcyjnego miejsca to musi pojechać do pobliskiej Kranskiej Gory. Jest tu zbyt cicho i zbyt spokojnie jak dla nas.
Grzegorz
Poznań
2012-03-19 17:03:06
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 2
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 1
bankomaty: 2
zabytki: 1
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.6
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2011
Zalety:
Spokojna miejscowość, w której niewiele się dzieje. Okolica jest bardzo ładna i zielona. Niestety nie ma co liczyć na jakąkolwiek rozrywkę. Restauracji itp. jest tu bardzo mało - w zasadzie nie ma gdzie wyjść. Można jedynie pospacerować i odpocząć. Jest to miejsce dla troszkę starszych osób, nie dla młodych.
Rafał
Jasło
2012-03-16 17:11:10
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada:
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: 1
sklepy galerie: 1
bankomaty: 1
zabytki: 1
atrakcje: 1
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2010
Zalety:
Jest to spokojna miejscowość, w której w zasadzie nic się nie dzieje. Nie ma tu gdzie wyjść, żeby cokolwiek zobaczyć ani żeby się rozerwać. Jest to dobre miejsce do spacerów, czy rowerowych wycieczek, bo okolica jest bardzo ładna, widoki są ciekawe. Myślę, że warto podjechać do leżącej blisko Kranskiej Gory, bo tam zdecydowanie więcej się dzieje. Można polecić tę miejscowość starszym ludziom, żeby odpoczęli.
Darek
Garwolin
2012-03-15 14:31:59
Średnia
ocena
2.6
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 1
gastronomia: 2
możliwość sport: 4
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 3
promenada:
2.4
Pozostałe
służba zdrowia: 1
sklepy galerie: 1
bankomaty: 1
zabytki: 1
atrakcje: 1
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: październik, 2010
Zalety:
Jest to niewielkie, słoweńskie miasteczko. Jest tu bardzo spokojnie. Okolica jest zielona, więc warto po niej pospacerować. Niestety wieczorami nie ma gdzie wyjść. Nie ma tu barów czy restauracji, które są długo otwarte. Myślę, że jest to raczej miejsce dla starszych osób. Widoki są bardzo ładne.
Zbyszek
Nowy Sącz
2012-03-14 14:49:48
Średnia
ocena
2.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 1
gastronomia: 2
możliwość sport: -
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 2
promenada:
1.8
Pozostałe
służba zdrowia: 1
sklepy galerie: 1
bankomaty: 1
zabytki: 2
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża:
2.3
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Jest to bardzo spokojna miejscowość. Panuje tu głównie cisza. Okolica jest bardzo zielona i ładna. Warto obejrzeć okolicę pieszo bądź na rowerach. W miasteczku raczej nic się nie dzieje, więc nie ma co liczyć na np. wieczorne wyjścia. Można oczywiście pojechać do położonej niedaleko Kranskiej Gory - jest to zupełnie odmienna miejscowość, wiele się tu dzieje.
Tomasz
Sochaczew
2012-03-13 12:14:57
Średnia
ocena
2.8
Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 4
3.5
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 2
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 2
bankomaty: 1
zabytki: 2
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża:
2.6
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Jest to spokojna i cicha miejscowość. W zasadzie niewiele się tutaj dzieje. Jest niewiele miejsc, do których można się wybrać. Natomiast okolica jest bardzo ładna, jest zielono i myślę, że warto ją zwiedzić choćby pieszo. Jeśli są osoby, które jednak szukają jakiejkolwiek rozrywki to można podjechać do pobliskiej Kranskiej Gory. Jest to miejscowość, gdzie wiele więcej się dzieje i tu nie można się nudzić.
Basia
Szczecinek
2012-03-07 13:26:52
Średnia
ocena
2.8
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 1
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
1.7
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 2
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 2
czystość: 4
bezpieczeństwo: 3
plaża:
2.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Miasteczko Gozd Martuljek jest niewielką, zieloną i bardzo spokojną miejscowością. Okolica jest przepiękna, szczególnie obrzeża miasta. W samym mieście niewiele się dzieje, raczej nie ma gdzie wyjść. Jest tu kilka sklepów i restauracja. Chyba nie ma co liczyć na wieczorne wyjścia. Osobom, które "szukają" rozrywki polecam dojechać do leżącej niedaleko miejscowości Kranska Gora - jest tam więcej sklepów i restauracji, można powiedzieć, że tam tętni życie w przeciwieństwie do Gozd Martuljek.
Katarzyna
Wałcz
2012-03-06 12:14:56
Średnia
ocena
2.6
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 1
gastronomia: 2
możliwość sport: 2
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
1.8
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 4
bezpieczeństwo: 3
plaża:
2.5
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Miejscowość jest bardzo spokojna, cicha i zielona. Jest to miejsce dla tych wszystkich, którzy szukają bardzo spokojnego miejsca. Polecam zwiedzać okolicę przez piesze wędrówki, bądź na rowerach. W centrum miasteczka raczej niewiele się dzieje - jest mało sklepów i restauracji. Można natomiast podjechać samochodem do pobliskiej Kranskiej Gory (jest to centrum turystyczne). Polecam Gozd Martuljek raczej osobom starszym.
Patrycja
Bydgoszcz
2012-03-05 13:23:22
Średnia
ocena
2.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: 1
życie nocne: -
gastronomia: 1
możliwość sport: 2
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
1.5
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: -
bankomaty: 1
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
2.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Gozd Martuljek jest niedużą miejscowością, w której jest bardzo spokojnie i cicho. Okolica jest bardzo ładna i warto ją obejrzeć choćby spacerując po niej. Niestety w centrum niewiele się dzieje i wieczorami, czy nawet w ciągu dnia nie bardzo jest gdzie wyjść. Jest to miejsce dla tych, którzy chcą w pełni wypocząć w ciszy i spokoju. Ewentualnie osoby, które lubią jak coś się dzieje - można podjechać do pobliskiej Kranskiej Gory.
Leszek
Zamość
2012-03-01 13:47:05
Średnia
ocena
3.0
Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 3
3.2
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada:
2.7
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 2
bankomaty: -
zabytki: 1
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
2.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Miejscowość Gozd Martuljek jest bardzo spokojną miejscowością. Okolica jest przepiękna i widoki też i zachęca to do pieszych wędrówek. W centrum miasteczka niewiele się dzieje, są tam co prawda sklepy, ale wieczorami raczej nie ma co liczyć na rozrywkę. Można tu wypocząć w ciszy i spokoju. Ale zachęcam też do odwiedzenia pobliskiej Kranskiej Gory, które jest centrum zimowych sportów i przy okazji jest bardzo ładnym miejscem.
Marek
Szczecin
2012-02-28 14:47:21
Średnia
ocena
2.8
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 2
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 3
promenada:
2.4
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 2
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 2
czystość: 4
bezpieczeństwo:
plaża:
2.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2010
Zalety:
Jest to niewielka miejscowość, w której niewiele się dzieje. Okolica jest bardzo ładna i warto ją zwiedzić chociażby spacerując po niej. Wieczorami raczej nie ma gdzie wyjść, jest niewiele knajpek czy restauracji. Polecam zwiedzić pobliską Kranską Gore, gdzie zdecydowanie więcej się dzieje. Warto tu przyjechać, żeby w pełni wypocząć w ciszy i spokoju.
Tadeusz
Mława
2012-02-27 14:23:18
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 2
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 2
plaża:
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: powyżej 55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2010
Zalety:
Miejscowość Gozd Martuljek jest bardzo ładną i zarazem bardzo spokojną miejscowością. Jest to miejsce dla ludzi, którzy chcą jedynie wypocząć, nie robiąc nic. Niestety nie ma co liczyć na wyjście gdziekolwiek wieczorem, ponieważ nic w okolicy nie ma. Chociaż okolica jest bardzo ładna, a widoki są prześliczne i myślę, że warto zwiedzać okolicę pieszo, bo wówczas będzie można wszystko dojrzeć.
Grzesiek
Frombork
2012-02-16 14:06:34
Średnia
ocena
3.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.3
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 1
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: 1
sklepy galerie: 1
bankomaty: -
zabytki: 5
atrakcje: 1
czystość: 5
bezpieczeństwo: 2
plaża: 5
2.9
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Jest to taka bardzo spokojna miejscowość. Gdzie niestety nic kompletnie się nie dzieje. To miejsce można wybrać, żeby tylko powypoczywać w ciszy i spokoju. Do centrum miasta jest dosyć daleko, natomiast okolica, widoki i krajobraz są tu bardzo ładne. Wieczorami nie ma raczej gdzie wyjść. Żeby coś zwiedzić, bądź się rozerwać trzeba podjechać do pobliskiej Kranskiej Gory.
Anna
Gliwice
2012-02-15 12:38:33
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 1
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
2.0
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 1
czystość: 5
bezpieczeństwo:
plaża:
2.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Jest to spokojna miejscowość, w której w zasadzie nic się nie dzieje. Za to okolica jest przepiękna - polecam zwiedzać ją na rowerach, tak jak my to zrobiliśmy. Dotarliśmy do uroczych zakątków, gdzie na pewno samochodem byśmy nie dojechali. Niestety nie ma tu co liczyć na jakąkolwiek rozrywkę, wieczorami nie ma gdzie wyjść. Jest niewiele sklepów i restauracji. Troszkę więcej dzieje się w pobliskiej Kranskiej Gorze, warto tu podjechać.
Janusz
Lublin
2012-02-13 14:17:45
Średnia
ocena
3.4
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 2
promenada:
2.3
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: -
czystość: 5
bezpieczeństwo: 3
plaża:
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Miejsce jest co prawda urocze, okolica jest przepiękna, wkoło tylko cisza i spokój. Warto zwiedzić okolicę na rowerach, jest dużo miejsc, gdzie można dotrzeć tylko takim środkiem lokomocji. Jeśli ktoś szuka rozrywki to musi podjechać do pobliskiej Kranskiej Gory - tu jest dużo zarówno sklepów, jak i różnych restauracji. Polecam tę miejscowość osobom, które chcą wyłącznie wypocząć w spokoju.
Ewa
Grudziądz
2012-02-09 13:36:32
Średnia
ocena
3.7
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 5
4.3
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: -
promenada:
2.5
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Miejscowość jest co prawda bardzo spokojna, ale nam to odpowiadało; szukaliśmy spokojnego miejsca. Jest niewiele atrakcji w centrum miasteczka, ale jednak coś się tam dzieje. Okolica, widoki są przepiękne. Polecam osobom, które chcą coś więcej zobaczyć podjechać do Kranskiej Gory - jest to centrum sportowe i można powiedzieć, że "życie towarzyskie tu tętni".
Leszek
Wrocław
2012-01-31 14:29:06
Średnia
ocena
3.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada:
3.2
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 3
plaża:
3.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: styczeń, 2011
Zalety:
Miejscowość jest bardzo ładna, ale raczej spokojna. Można tu rzeczywiście odpocząć, bo w zasadzie nic się tu nie dzieje. Osoby, które szukają atrakcji mogą podjechać do pobliskiej Kranskiej Gory - tu życie wręcz tętni. Są tu restauracje, sklepy i wyciągi. W miejscowości Gozdr Martuljek można tylko wypoczywać w błogim spokoju i podziwiać okolicę.
Remigiusz
Gdynia
2012-01-26 11:23:08
Średnia
ocena
3.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 3
promenada:
3.0
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.6
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: luty, 2010
Zalety:
Miejscowość ta jest nieduża i raczej spokojna. Jest to bardzo ładna okolica. Raczej niewiele się tu dzieje. Można tu wypocząć. Natomiast Ci, którzy szukają atrakcji mogą dojechać do Kranskiej Gory, gdzie jest ich wręcz nadmiar. Jest tu zdecydowanie więcej ludzi, jest tu tłoczno i dużo się dzieje. Czyli można połączyć wypoczynek i ciszę w Gozd Martuljek z aktywnym narciarstwem w Kranskiej Gorze. Ogólnie jest to dosyć sympatyczna miejscowość.
Mariusz
Słupsk
2012-01-25 11:24:54
Średnia
ocena
3.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 3
możliwość sport: 5
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada:
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: -
atrakcje: 5
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Miejscowość jest może nie tylko dla starszych osób, ale dla tych którzy chcą trochę odpocząć od zgiełku i wrzawy. Jest to cicha i spokojna miejscowość, w której w zasadzie nic się nie dzieje. Natomiast w pobliżu jest Kranska Gora, która jest centrum sportowo-rekreacyjnym. Są tu liczne wyciągi, szkółki, sklepy i restauracje. Blisko jest też do słynnej Letalnicy, w której znajduje się ogromna skocznia narciarska. Okolica jest przepiękna. Można tu odpocząć, ale i poszaleć też.
Elwira
Głogów
2012-01-23 11:42:26
Średnia
ocena
3.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 3
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada:
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: -
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Gozd Martuljek jest raczej spokojną miejscowością. Jest tu przepiękna okolica, ale bardzo spokojna. Wszelkie atrakcje znajdują się w Kranskej Gorze, która leży nie daleko. Tam też jest centrum sportów, są też sklepy i restauracje. Dużą atrakcją okolicy jest skocznia narciarska w Letalnicy (to dla fanów Małysza). A dla odważnych - istnieje możliwość wejścia na Triglav. Ogólnie - jest tu spokojnie, ale w pobliżu nie brakuje atrakcji.
Beata
Szczecinek
2012-01-18 11:48:30
Średnia
ocena
3.7
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 3
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada:
3.7
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: styczeń, 2011
Zalety:
To miejscowość dla osób, które chcą raczej wypocząć, bo w zasadzie nic się tu nie dzieje. Jest stąd blisko do Kranjskiej Gory - jest tam centrum sportów, sklepy i restauracje; stąd właśnie wiele osób dojeżdża, czyli Gozd Martuljek jest takim miejscem wypadowym dla wielu narciarzy. Jest tu blisko do Triglavskiego Parku Narodowego, który obowiązkowo trzeba zobaczyć.
Elżbieta
Elbląg
2012-01-17 10:57:25
Średnia
ocena
3.6
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada:
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: -
bankomaty: -
zabytki: -
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: marzec, 2011
Zalety:
Jest to spokojna miejscowość. My szukaliśmy takiego miejsca, w którym w zasadzie nic się nie dzieje. "Do rozrywki" dojeżdżaliśmy do pobliskiej Kranjskiej Gory - tu są restauracje i sklepy oraz centrum sportów/ jest to zdecydowanie bardziej znana miejscowość. Blisko stąd do Triglavskiego Parku Narodowego z pięknym wodospadem i wąwozem. Warto tu przyjechać, aby zobaczyć ładne krajobrazy.
Zbigniew
Szczecin
2012-01-10 14:09:57
Średnia
ocena
3.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 2
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada:
3.0
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: -
bankomaty: 3
zabytki: -
atrakcje: 2
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: marzec, 2011
Zalety:
Polecam tę miejscowość tym, którzy chcą wypocząć - jest tu tylko cisza i spokój. Do tego wszystkiego przepiękne widoki. Niestety nie ma co liczyć na wieczorną rozrywkę - nie bardzo jest gdzie wyjść. Centrum sportów jest w pobliskiej miejscowości (około 4 km) - Kranjska Gora. Gozd Martuljek jest świetną bazą wypadową do zwiedzania okolicy.
Marzena
Olsztyn
2011-12-05 17:23:45
Średnia
ocena
4.1
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 5
promenada:
4.2
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Niezwykle urocza miejscowość w Alpach Julijskich, u stóp szczytu zwanego Spik. Blisko stamtąd do Triglavskiego Parku Narodowego, przepięknego wąwozu, bajkowych wodospadów i wspaniałych gór. Ciężko było nam stamtąd wyjeżdżać.
Paulina
Zamość
2011-12-01 12:42:36
Średnia
ocena
3.8
Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 4
drogi: 4
3.8
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.7
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.9
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Idealne miejsce żeby odpocząć od zgiełku miasta i tłumu ludzi. Bardzo przypadła nam do gustu to miasteczko. Przepiękne położenie wśród pasma górskiego Martuljek. Mąż amatorsko robi zdjęcia, także narobił bardzo dużo zdjęć piękny widoków w dzień jak i w nocy. Jak chcieliśmy pobyć wśród ludzi :) szliśmy do pobliskiego miasteczka Kranjska Gora, które też jest niezwykle urokliwe ale jest większa i trochę bardziej zaludniona.
Wojtek
Kalisz
2011-11-17 14:33:31
Średnia
ocena
4.0
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada:
4.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: powyżej 55 lat
Termin wyjazdu: marzec, 2011
Zalety:
Fajne miejsce, cisza, spokój, a przy tym świetna baza wypadowa nie tylko do Kranjskiej Gory ale też do Austrii czy nawet Włoch. Przepiękne widoki i ładne trasy to wszystko czego narciarzowi trzeba. Aktywny odpoczynek (od wszelkich trosk) gwarantowany.
Wady:
Niewielka miejscowość.
Kaja
Warszawa
2011-09-05 18:18:34
Średnia
ocena
2.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: 2
komunikacja: 3
drogi: 3
3.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 3
możliwość sport: 4
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 3
promenada: 2
2.6
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 3
bezpieczeństwo: 3
plaża: 3
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2010
Zalety:
Nieduża, bardzo przyjemna z pięknymi krajobrazami wioska położona w słoweńskich Alpach. To świetne miejsce, dla ludzi, którzy chcą "uciec z dużych kurortów zimowych" i odpocząć w ciszy i spokoju, podziwiając wspaniałe widoki. Jest to idealne miejsce na zimowy wypoczynek, są tam mroźne, śnieżne zimy i dużo słońca, w sąsiedztwie około 4km znajduje się ogromne centrum sportów zimowych Kranjska Gora, ze wspaniale przygotowaną infrastrukturą na narciarskie szaleństwa.
Wady:
Nie jest to miejscowość dla imprezowiczów
Waldek
Siemianowice Śląskie
2011-09-05 10:28:22
Średnia
ocena
3.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: 4
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada:
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2011
Zalety:
Gozd Martuljek jest uroczą miejscowością choć może powinno się napisać że wioską, bo jest to dosyć mały ośrodek. Ładnie położony bo bliziutko mamy tu do Austrii oraz Włoch, także można korzystać również ze stoków w tych ościennych krajach. Ostatnio byliśmy tu praktycznie po sezonie więc mogliśmy cieszyć się ciszą i spokojem a to lubimy najbardziej, jak jest w grudniu i styczniu? Szczerze mówiąc drastycznych różnic nie ma, jasne że jest wtedy więcej narciarzy ale ogólnie jest to zdecydowanie spokojniejsza i na pewno mniej rozrywkowa miejscowość niż pobliska Kranjska Gora. Myślę że warto odwiedzić obydwie te miejscowości, różne od siebie ale chyba sa to dwa najlepsze miejsca w zimie na Słowenii.
Wady:
Jak ktoś lubi małe miejscowości to będzie zadowolony ale ci którzy lubią większe ośrodki powinni wybrać Kranjską Gore
Hania
Toruń
2011-08-30 14:31:15
Średnia
ocena
3.7
Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 4
3.5
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 5
promenada: 3
3.9
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: styczeń, 2011
Zalety:
Wybraliśmy to miasteczko ze względu na położenie, ponieważ jest to dobra baza wypadowa do pobliskich miejscowości. I kolejny argument był taki że jest to mała, spokojna, klimatyczna miejscowość, zdecydowanie dla tych którzy chcą sobie odpocząć od dużych miast.
Wady:
Nie polecam osobom które nie lubią wieczorami poszaleć, mogą się rozczarować
Karol
Bydgoszcz
2011-08-25 16:20:18
Średnia
ocena
3.7
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 3
3.7
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada:
3.4
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Dobre miejsce dla osób lubiących wakacje z dala od miasta ale na pewno nie dla tych,którzy chcą się troche rozerwać. Ładne miejsce, piękne widoki ale jedynymi atrakcjami sa wlasciwie pobliskie miejscowosci i skocznia w Planicy. Zdecydowanie lepiej jest w Kranskiej Gorze choc miejscowosc tez nie jest duża. Ogólnie pobyt zaliczam do w miarę udanych.
Wady:
Mała mieścina,niewiele się dzieje
Marek
Olsztyn
2011-07-29 17:27:03
Średnia
ocena
3.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada:
3.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Mała słoweńska wioska o niezwykłym uroku. Otoczona górami i wodospadami. Ma dobre połączenie z Planicą i jej wspaniałą skocznią (ok. 10 km), Kranjską Górą, Bledem i Ljubljaną (ok. 90 km), do Ljubljany co godzine jeździ autobus. Blisko jest stąd do Austrii i Włoch. W wolnej chwili można wybrac się do Parku Narodowego Triglav. Idelane miejsce dla osób szukajacych ciszy i chcacych wypoczac w wiejskich klimatach
Wady:
nie jest to odpowiednie miejsce dla osób szukajacych rozrywki
1
Opinii: 36
© 2010 - 2019 Lasty.com.pl