Średnia ocena:
Na podstawie 37 opinii.
4.6
Położenie
autem: 4.7
z lotniska: 4.6
komunikacja: 4.5
drogi: 4.8
4.7
Rozrywka
kluby: 4.2
życie nocne: 4.3
gastronomia: 4.6
możliwość sport: 4.4
dla dzieci: 4.7
dla dorosłych: 4.6
promenada: 4.6
4.5
Pozostałe
służba zdrowia: 4.8
sklepy galerie: 4.4
bankomaty: 4.6
zabytki: 4.5
atrakcje: 4.5
czystość: 4.8
bezpieczeństwo: 4.8
plaża: 4.6
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 4.7
4.7
Pag zachwyca niebywałym konglomeratem bogactw natury i kultury, konglomeratem, którego próżno szukać w jakimkolwiek zakątku świata. Nie sposób, po zapoznaniu się z historią i topografią tego północno - dalmatyńskiego miasteczka, zapomnieć i nigdy więcej tutaj nie wrócić. Wydawać by się mogło, iż spośród możliwych do odwiedzenia miejsc w Chorwacji to będzie jednym z wielu - owszem, aromatycznym i klimatycznym jak cały kraj, ale jednak jednym z wielu. W dodatku, biorąc pod uwagę jego wielkość, niewiele będzie miało do zaoferowania. Nic bardziej mylnego. Jednak po kolei.

Poznajmy się

Wyspa Pag, której stolicą jest miasto tej samej nazwie, jest najbardziej na północ wysuniętą dalmatyńską wyspą o najdłuższej linii brzegowej spośród wszystkich adriatyckich wysp. Klimat tegoż miejsca to charakterystyczny dla sporej części Chorwacji łagodny śródziemnomorski klimat, acz zimą dają się we znaki mieszkańcom niosące suche, górskie...
Opinie o miejscowości: Pag
1
Opinii: 37
Wyników na stronie:
Sortuj wg.: daty▼ | ocen
Marek
Wąbrzeźno
2012-10-05 10:30:22
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Robert
Katowice
2012-10-04 14:47:49
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Grzegorz
Katowice
2012-10-04 14:12:21
Średnia
ocena
3.9
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 5
4.3
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 2
możliwość sport: 5
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 5
promenada: 4
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 4
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 3
czystość: 3
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2012
Tomasz
Warszawa
2012-09-17 09:06:22
Średnia
ocena
3.5
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: -
5.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada: 4
3.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 2
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 2
3.4
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Monika
Białystok
2012-09-15 12:22:48
Średnia
ocena
4.7
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: -
gastronomia: 5
możliwość sport: 3
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.7
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 5
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2012
Zalety:
polecam - piękne klimaty
Dawid
Toruń
2012-09-14 16:41:09
Średnia
ocena
4.7
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: 5
4.5
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 5
możliwość sport: -
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.7
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2012
Tomasz
Krynica-Zdrój
2012-09-14 11:14:53
Średnia
ocena
4.9
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: -
5.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 4
4.9
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2012
Zalety:
Miejscowość z fajnym klimatem, wszędzie blisko, dwa duże markety, bardzo fajna plaża przy Hotel Pagus Hotel, dużo knajpek, koncerty na rynku wieczorami.
Wady:
fatalna plaża miejska, tłum ludzi, muzyka na ful regulator !!!!!!!!!!!!! można dostać świra.
Marek
Łaziska Górne
2012-09-13 22:51:18
Średnia
ocena
4.3
Położenie
autem: -
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: -
3.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 5
możliwość sport: 3
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 3
promenada: 4
3.7
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.9
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Patryk
Leszno
2012-09-13 09:33:13
Średnia
ocena
4.3
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 3
4.3
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.3
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 3
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2012
Robert
Szczecin
2012-08-20 19:11:29
Średnia
ocena
4.2
Położenie
autem: 1
z lotniska: 5
komunikacja: -
drogi: 5
3.7
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 5
dla dorosłych: -
promenada: 5
4.3
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 3
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 3
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Zalety:
Zaletą było to,ze nie było zbyt dużo Włochów rozwydżonych i podpitych. Woda w morzu bardzo czysta. Słońce gwarantowane non-stop. Bardzo miła obsługa na miejscu Pani rezydent i całego personelu.GOSPODZRZE apartamentu też byli bardzo sympatyczni i pomocni w kazdej chwili.Mimo spóżnienia i póznego przyjazdu czekano na nas i bez problemu zakwaterowano.
Wady:
Wadą tej wyspy moim zdaniem są ceny wyższe niz w Polsce zarówno w sklepach jak i w restauracjach,atakże to ,że w sklepach nie mozna płacic kartą.Dużym przekrętem też jest doliczanie kaucji do wszelkich opakowań po napojach,zarówno szklanych jak i plastikowych,a takze do puszek:chcąc oddać opakowania pozostaje nam tylko śmietnik,ponieważ nigdzie nie można znależc skupu. Nie podobał mi się tez stosunek miejscowej ludności[w szczególności personelu sklepów i restauracji] do nas ,czyli Polaków,oczywiście zasięgnęłem języka i dowiedziałem się,że dlatego lepiej traktujĄ Włochów,gdyż są z nimi bardzo blisko od wieków i znają ich język a NIemców dlatego,że są bogaci,Nam poprostu zazdroszczą,że nas stać na podróżowanie i wydawanie pieniędzy,a ich jeszcze nie.Generalnie jak zdobędziesz serce miejscoweg to traktuje cię jak brata i rakija jest darmowa-czyli Słowianie górą!
Piotr
Bolesławiec
2012-07-16 22:00:35
Średnia
ocena
4.5
Położenie
autem: -
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 5
4.5
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 5
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.4
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 5
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 4
4.5
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Śliczna okolica. Plaża i woda niesamowicie czysta. Atrakcyjne wycieczki, którym towarzyszą niezapomniane widoki. Mieszkańcy są mili i zabawowi. Kuchnia chorwacka przepyszna, wiele restauracji. Porozumiewać można się w wielu językach. Z całego serca polecam wszystkim, którzy chcą dobrze wykorzystać urlop! :)
Wady:
Zależnie od terminu, może być tłumnie oraz różnie z pogodą.
Marek
Łapsze Niżne
2012-06-15 15:41:05
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Marek
Łapsze Niżne
2012-06-15 15:36:47
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Marek
Łapsze Niżne
2012-06-15 11:14:05
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Stanisław
Łapsze Niżne
2012-06-15 11:11:08
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Mieczysław
Bieruń
2012-04-05 17:49:39
Średnia
ocena
4.7
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 3
dla dzieci: 4
dla dorosłych: -
promenada: 5
4.4
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak, było lepiej
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Pag jako miasto to interesująca miejscowość z tradycjami sięgającymi daleko w historię,ciekawie położone.Szczycące się lokalnymi wyrobami o światowej sławie,takimi jak bardzo smaczne sery z koziego mleka jak i wyrobami koronkarskimi.Warzelnia soli też jest ciekawym obiektem ze względu na naturalny sposób pozyskiwania soli z wody morskiej. Pag jako wyspa-jest miejscem bardzo rozległym i ciekawym krajobrazowo.Byliśmy zwiedzić prawie wszystkie miejscowości.Pozwalają na to drogi o bardzo dobrej jakości.Oprócz plaży miejskiej (dość zatłoczonej) sporo innych miejsc do plażowania ,praktycznie nieograniczona,zwłaszcza w kierunku zachodnim miasta.Duża liczba sklepów i mini marketów a także duży market oferują towary po konkurencyjnych cenach.Kilka bankomatów i kantorów w tym z unicredito -co posiadaczom kart PKO.SA pozwala na bez prowizyjne wypłaty.Bogata oferta lokali gastronomicznych.Ogólnie myślę,że miejscowość zadowoli każdego turystę.Co bardzo ważne dla polskiego turysty to to,że biuro Perla,które kooperuje z Adriatykiem bardzo mile i rzetelnie potrafi zająć się polskim turystą i co ważne w języku polskim.Przez cały okres pobytu można liczyć na pomoc,porady i objaśnienia np.miejscowych zwyczajów i ciekawostek.Aby nie być gołosłownym napiszę,że byłem już trzy razy i w tym roku też się tam wybieramy.
Wady:
Brak smażalni ryb na wzór tych bałtyckich.
Magdalena
Warszawa
2012-02-23 11:08:02
Średnia
ocena
4.9
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.9
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Super miejsce z pięknymi plażami, zatoczkami, a widok z góry na Pag - suuuper!. Dzieciaki maja się gdzie zabawić bo jest na deptaku plac zabaw, a i wieczorami można się zrelaksować.Jest co zjeść z kulinarnych ciekawostek.Co jeszcze z zalet, no chyba to co w pierwszej chwili naszego przyjazdu dało się zauważyć to jak szukaliśmy wieczorem biura zakwaterowania.Ale długo nie szukaliśmy, dobrze oświetlona reklama Adriatyk przywiodła nas do celu,tak ze pomimo duzego zmeczenia, latwo nam było zauważyć recepcje. Przyjechaliśmy o 21.30 czyli - już po godzinach pracy, ale miła obsługa (widocznie zmęczona oczekiwaniem na nas :):)) - czekała na nas cierpliwie, jak nas zobaczyli to od razu uśmiech, pytania jak dojechaliśmy, czy coś jeszcze pomóc itp. Tak że przez cały okres naszego pobytu byliśmy pod dobrą opieką tamtejszego rezydenta z Adriatyk. Polecamy to biuro, kwatery na Pagu załatwiają w najlepszym stylu i miejscu. A byłam już w innych miejscach Chorwacji, ale tam chętnie powrócę! :)
Wady:
słońce !! :))
Andrzej
Warszawa
2012-02-22 12:25:33
Średnia
ocena
4.6
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 4
gastronomia: 5
możliwość sport: 4
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 4
promenada: 5
4.6
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Szukającym rozrywki , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak, było lepiej
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Powiem tak, zalet dużo i wiecej ! Przede wszystkim niezapomniane widoki, fajne plaże,choć kamieniste, ale ta duuża w Pagu już przypominała piach gruboziarnisty. Ludzie sympatyczni, uśmiechnięci, widać nastawieni na turystów. Dużo kawiarrenek, sklepiczków ale zabytków też troche jest. I najważniejsze !!! Adriatyk ma tam swój przyczółek czy rezydenta ( zapomniałem jak to się nazywa ) , czyli nie wysiadasz z autobusu i nie zostajesz sam na nieznanym lądzie czy wyspie. Miałem problem, bo jak to żona moja, musiała na wyjeździe sobie coś zrobić i pech akurat z kolanem. Poleciałem do tego biura Adriatyku, a tam pani najpierw mnie uspokoiła a potem własnym transportem do tego szpitala na Pagu podwiozła mnie z żoną, pogadała z lekarzami i do końca z nami była ( prawie 3 godziny). Po wypisie pojechała z nami do Apteki, i pomogła w wykupieniu maści i tabletek. Podziękowaliśmy serdecznie. Czuliśmy się jak w domu... Tak że w przyszłym roku na bank znowu z Adriatykiem i zapewne na Pag. Polecamy to biuro na 100% !!!!
Wady:
Nie znaleźliśmy !!!
Bolesław
Pag
2011-12-25 12:57:35
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: powyżej 55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Marcin
Warszawa
2011-12-14 18:21:13
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
To były doskonałe wakacje z rodziną. Ze względu na dzieci trochę się obawiałem samego miasteczka ale moje obawy zostały rozwiane. Plac zabaw przy porcie przypadł do gustu chłopakom - ciekawe zabawki a i mali mieszkańcy Pagu byli bardzo serdeczni. Duzo bankomatów, sklepów, restauracji. To był naprawdę cudownie spędzony czas.
Wady:
Nie ujawniły się
Albert
Warszawa
2011-11-23 16:33:41
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Fajna spokojna miejscowość. Bardzo piękna część historyczna- polecamy szczególnie wieczorne spacery- to miasto wieczorem jest poprostu przepiękne. Fajne miejce,aby robic wędrówki w pobliskie miasta: zadar, Sibenik, Split, Trogir. Blisko stąd również nad Jeziora Plitwickie. Plaże bardzo ładne, można odpoczywac godzinami i kąpać się w cieplym Adriatyku. NIe polecam osobom, które chcą się bawic, bo akurat nie ma tu szerowkiej ofery klubów.
Krzysztof
Warszawa
2011-11-23 16:22:25
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Bardzo fajna, spokojna miejscowość. Apartamenty (jak za taką cene) bardzo fajne. Mieliśmy w sumie wszędzie blisko. Miejsce polecamy i rodzinom z dziećmi i młodym i starszym- naprawde każdy znajdzie tu coś dla siebie. Z tego miejsca można zrobić różne wycieczki. My polecamy takie, które sami sobie zorganizowaliśmy: do Zadaru i do Splitu(piekne miasto). Plaże na Pagu- bardzo fajne- można znaleźć i gwarne miejsca i bardzo ciche i bezludne plaże.
Mariola
Mielec
2011-10-06 09:54:57
Średnia
ocena
3.6
Położenie
autem: 5
z lotniska: 2
komunikacja: 3
drogi: 5
3.8
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: -
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 5
promenada: 4
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 2
bankomaty: 3
zabytki: 2
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
spędziliśmy tylko tydzień w miejscowości Pag. Jest to bardzo ładna miejscowość. Bez problemu można znaleźć jakąś restauracyjkę czy lokal, w którym można pokosztować regionalnych potraw. Na uwagę zasługuje również plaża. Jest ona czysta, zadbana, z łagodnym zejściem do morza i co najważniejsze żwirowo-piaszczysta. Mimo tego, ze miejscowość znajduje się na wyspie to z dojazdem nie było najmniejszego problemu. Wyspa połączona jest bezpłatnym mostem, również można skorzystać z promu.
Rafał
Warszawa
2011-10-03 12:44:48
Średnia
ocena
4.0
Położenie
autem: 4
z lotniska: 4
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.9
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Pag to mała ale przyjemna miejscowość do której łatwo dojechać. Od strony Zadaru można tam dotrzeć bezpłatnym mostem. Ewentualnie od północy promem do Novalji a potem jeszcze jakieś 20 - 30 minut jazdy w kierunku południowym i też będziemy na miejscu. Miejsce gdzie rozdzielane są apartamenty jest dobrze oznakowane, nie sposób tam nie trafić. Na miejscu można porozmawiać w języku polskim także za to duży plus. Sama miejscowość jest raczej spokojna. Otaczają ją naprawdę ładne plaże. Zdecydowanie polecam te dzikie, nie zagospodarowane. Nie ma tam tłoku i można w spokoju odpocząć.
Wady:
jak dla mnie nie ma większych wad, imprezowiczom może tu rozrywek brakować ale mnie to akurat nie przeszkadzało
Dariusz
Kobyłka
2011-09-08 17:34:15
Średnia
ocena
4.1
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: -
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada: 4
4.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: -
zabytki: 4
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Niska cena. Przyjemny i spokojny odpoczynek. Polecam
Janina
Kartuzy
2011-08-29 23:31:24
Średnia
ocena
4.8
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 3
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.7
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: -
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 3
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.7
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Niezastąpiona POLKA w biurze obsługi Wspaniałe dzikie plaże Spokój Cisza Relaks Apartament zgodny z opisem, wyposażony, duża lodówka !!!
Wady:
droga żywność, w apartamencie mrówki,
Anna
Katowice
2011-07-09 20:27:04
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 5
możliwość sport: -
dla dzieci: 5
dla dorosłych: -
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym , Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Gosia
Bełchatów
2011-07-06 22:00:22
Średnia
ocena
4.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 4
komunikacja: 4
drogi: 5
4.5
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 3
promenada: 3
3.4
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Zalety:
Bardzo fajne miejsce, Trochę przewrotnie polecam to miejsce i ceniącym spokój i szukającym rozrywki ale ma to swój sens. Pag jest miasteczkiem raczej spokojnym, nie można narzekac na hałas czy zgiełk wielkiego kurortu, naprawde można wypocząć. Jednak polecam to miejsce też tym którzy lubią rozrywki i imprezy, ale takim którzy lubią być na szalonej imprezie a następnego dnia w spokoju odpoczywac na plaży gdzie nikt nad nim nie tańczy z drinkiem w ręku. Taki jest własnie Pag bo swoim położeniem w bliskiej odległości do Imprezowej Novalji daje szanse i na zabawę i na odpoczynek w ciszy.
Wady:
Z naszych apartamentów nie było widoku na otwarte morze, szkoda ale może następnym razem trafimy lepiej
Łukasz
Żyrardów
2011-06-24 17:47:15
Średnia
ocena
3.7
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 2
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada: 5
3.2
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 4
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
ogólnie ok, choć liczyliśmy na wiecej rozrywek, w tym celu trzeba raczej jeździć do Novalji, szczególnie ZRCE!!! także pod tym wzgledem nas zawiodło ale odpocząc na pewno można, plaża tez w porządku. Polecam wjazd od strony Zadaru, za darmo mostem, my niestety na początku nie wiedzieliśmy o tym i musieliśmy placić za prom..
Wady:
za spokojna miejscowość, w tym roku do Novalji!!!
Marek
Ząbki
2010-03-29 12:02:46
Średnia
ocena
4.5
Położenie
autem: 5
z lotniska: 4
komunikacja: 3
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.7
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak, było lepiej
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Zalety:
długa żwirowo-piaszczysta plaża miejska, na której są wszelkie sprzęty wodne np. banany, rowery, skutery wodne, jest zjeżdżalnia. Jest to idealna plaża dla rodziny z dziećmi, ponadto można na niej znaleźć wiele ładnych muszelek. Jeśli ktoś woli bardziej spokojną plaże to na Pagu jest wiele dzikich plaż, ale na nie trzeba zabrać buty, bo są jeżowce, które niezłe mogą poparzyć. Pag ma bardzo ładną starówkę z białym kościółkiem z fajną rozetą. Będąc na Pagu polecam kupić słynną koronkę oraz sól, bo jest tam wyrabiana. Dodam, że na Pag prowadzi bezpłatny most od strony Zadaru. Promenada nadmorska też jest bardzo fajna, są wzdłuż niej kafejki z pyszną kuchnią. Przy promenadzie dzieciaki sprzedają morskie stwory oraz są stateczki płynące do Parku Narodowego Kornati :-)
Wady:
trochę mała starówka
Luiza
Warszawa
2010-03-29 11:54:42
Średnia
ocena
4.8
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: -
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: -
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 3
4.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: -
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Komu_6 , Wymagającym klientom , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2008
Zalety:
brdzo urokliwa wyspa, zachęcona opiniami znajomych 2 lata temu spedziłam tam urlop z narzeczonym i jego przyjaciółmi, bardzo dobty dojazd my jechalismy mostem, duzo młodych ludzi, bardzo duzo dyskotem i miejsc do rozrywki, bylismy zachwyceni - piękna wyspa
Standa
Lechota Pod Vtáčníkom
2011-11-28 12:06:28
Średnia
ocena
4.5
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 5
4.7
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 5
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 4
4.4
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
4.5
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Luboš
Poprad
2011-11-24 13:04:28
Średnia
ocena
4.5
Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 5
4.7
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 4
promenada: 4
4.3
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
4.5
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2009
Petra
Rokycany
2011-10-05 10:48:56
Średnia
ocena
4.5
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.3
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 5
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 4
promenada: 4
4.3
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym , Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Gabriela
Rozdrojovice
2011-10-03 09:44:18
Średnia
ocena
4.7
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 4
4.7
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.7
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Aktywnym , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Lenka
Vyškov
2011-07-07 17:33:03
Średnia
ocena
4.6
Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 5
4.7
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.6
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym , Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Marija
Krusevac
2011-11-18 14:41:45
Średnia
ocena
5.0
Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
1
Opinii: 37
© 2010 - 2019 Lasty.com.pl