Opinie i wspomnienia
Opinie gości przedstawiają doznania podczas pobytu w danym mieście
Obiekty Miejscowości
Aby dodać lub zobaczyć opinię obiektu, wybierz go z listy i naciśnij odpowiedni guzik.
Dodaj opinię
Zobacz opinie
Najnowsze opinie
1 2 3 4 5
...
14 15 16 17 18 19 20 21 22
...
34 35 36 37 38 39
Opinii: 1913
Wyników na stronie:
Natalia
Wrocław
2011-10-27 18:29:27
Średnia
ocena
3.3
Wszystkie oceny
Nei Pori
Kraj: Grecja Region: Chalkidiki

Położenie
autem: 4
z lotniska: 2
komunikacja: 3
drogi: 4
3.2
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.6
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 4
bankomaty: 3
zabytki: 2
atrakcje: 3
czystość: 3
bezpieczeństwo: 3
plaża: 3
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Nei Pori to typowa miejscowość turystyczna położona na Riwierze Olimpijskiej, u stóp Olimpu. Wzdłuż całej miejscowości ciągnie się długa, szeroka, piaszczysta plaża. Wzdłuż niej jest mnóstwo knajpek i kawiarenek, w których panuje bardzo fajny, luźny, grecki klimat. Wspaniała wakacyjna atmosfera. Zabytków w tej miejscowości nie ma, ale są organizowane wycieczki do Aten, Skiatios itp.
Wady:
Mogłoby być więcej konkretnych, większych klubów a nie same knajpki.
Basia
Wrocław
2011-10-27 18:18:38
Średnia
ocena
3.2
Wszystkie oceny
Miločer
Kraj: Czarnogóra Region: Region Budva

Położenie
autem: 4
z lotniska: 1
komunikacja: 3
drogi: 4
3.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 3
możliwość sport: 4
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 3
promenada: 4
3.1
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 4
atrakcje: 3
czystość: 3
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Nieduża miejscowość w Czarnogórze, położona około 7 kilometrów na południe od Budwy. Niegdyś było to królewskie letnisko, dziś jest to typowo rekreacyjno- turystyczna miejscowość. Idealne miejsce na leniwe wakacje, błogie lenistwo. Wszystko znajduje się w pięknym parku, góry i niesamowite, piaszczyste plaże, znajdujące się w licznych zatoczkach. Polecamy serdecznie.
Wady:
Nie mamy zastrzeżeń
Nina
Częstochowa
2011-10-27 17:56:55
Średnia
ocena
3.5
Wszystkie oceny
Briancon
Kraj: Francja Region: Alpy Francuskie

Położenie
autem: 3
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 3
3.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 3
możliwość sport: 5
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 5
promenada: 4
3.6
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 3
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 3
bezpieczeństwo: 3
plaża:
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Urocze miasteczko w wysokich Alpach, niesamowite wrażenie robi. Wspaniała atmosfera, bardzo przyjaźni ludzie, wspaniała pogoda. Miasteczko ma niepowtarzalny klimat, spacerując krętymi, wąskimi, brukowymi uliczkami, gdzie jest mnóstwo klimatycznych knajpek i restauracji. Wspaniała architektura. Miejsce to daje możliwość uprawiania wielu sportów zarówno zimowych jak i letnich.
Wady:
nie ma wad
Fryderyk
Wadowice
2011-10-27 17:40:04
Średnia
ocena
4.1
Wszystkie oceny
Obergurgl
Kraj: Austria Region: Alpy Austriackie

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada:
4.2
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Szukającym rozrywki , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: marzec, 2011
Zalety:
Miasteczko lezy zaraz obok Hochgurgl i Untergurgl w dolinie Otztal. Wszystkie trzy stanowia spory region narciarski z idealnymi warunkami do uprawiania wszelkich sportow zimowych. Idealne trasy,bardzo dobra infrastruktura, duzo schronisk (opcja dla osob nie majacych grubego portfela). Spokojnie mozna tam jezdzic od listopada do maja. Sa liczne trasy biegowe,szkółki i wypozyczalnie sprzetu. Mozna uprawiac curling,lyżwiarstwo czy zimowa turystyke pieszą.
Wady:
Tłumy, tłumy i jeszcze raz tlumy, ceny nie sa najnizsze
Karol
Ostróda
2011-10-27 17:21:59
Średnia
ocena
4.1
Wszystkie oceny
Omišalj
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 5
4.3
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 4
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Miastyczko na wyspie Krk bardzo zielonej zreszta. Łatwo sie na nia dostac bo mostem. Misto jest polozone bardzo malowniczo na wysokim klifie skad rozciagaja sie wspaniale widoki na okolice w tym pobliskie wyspy. Z atrakcji jest tylko bazylika. Mozna stad łatwo dotrzec do Opatiji i zwiedzic cale tamtejsze wybrzeze. bardzo ładne plaże
Wady:
Płatny most na wyspę choć nie sa to duze kwoty
Kinga
Nowogard
2011-10-27 17:16:14
Średnia
ocena
4.1
Wszystkie oceny
Opatija
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.3
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 3
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Wspaniale chorwackie miasto polozone nie tak daleko od Polski. Dobra baza wypadowa do zobacenia Plitvickich Jezior, Istrii a nawet Zagrzebia. Ma ładny krajobraz morsko-górzysty. Bardzo nam odpowiadało siedzenie w knajpkach przy promenadzie i podziwianie morza. Jedlismy bardzo dobre ciastka i pilismy przepyszne koktajle. Miasto ma na prawde fajny klimat,jest gdzie zjesc i sie pobawic
Wady:
Do centrum nie mozna wjezdzac samochodem
Krystian
Nasielsk
2011-10-27 17:11:05
Średnia
ocena
4.1
Wszystkie oceny
Nauders
Kraj: Austria Region: Alpy Austriackie

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 3
3.7
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 5
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada:
4.4
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Typowa austriacka miejscowosc narciarska. W sumie do dyspozycji jest ponad 100 km tras różnej trudnosci, 3 gondole i kilkanascie wyciagow narciarskich. Trasy zjazdowe sa szerokie a stoki bardzo słoneczne-polecam poopalac sie na leżaku:-) Sa rowniez dobrze przygotowane trasy snowboardowe,fun-park, halfpipe i inne. W centrum karczmy,bary,kilka fajnych lokali z dobrym jedzeniem
Wady:
Droge mielismy ciezko ze wzgledu na śniezyce jaka wtedy panowala w Austrii, be łańcuchów na koła sie nie obedzie
Anita
Warszawa
2011-10-27 16:55:54
Średnia
ocena
3.9
Wszystkie oceny
Nerezine
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 3
z lotniska: 5
komunikacja: 3
drogi: 4
3.8
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada: 5
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: -
zabytki: 4
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
malutkie misteczko na wyspie Losinj. ale bardzo ładne i klimatyczne z portem jachtowym,ryneczkiem i waskimi uliczkami. Z atrakcji jest Wieża św.Franciszka, klasztor i stylowy kościół. Szlakiem mozna dotrzec na wzgórze Osorscica. Przewazaja kempingi, pensjonaty i kwatery prywatne. Warto tam pojechac i poobcować z naturą
Wady:
Dosyc trudny dojazd na wyspe choc moze nie tyle trudny co czasochlonny bo trzeba najpierw poplynac na wyspe Cres a z niej dopiero na Losinj
Karina
Olsztyn
2011-10-27 16:27:51
Średnia
ocena
4.7
Wszystkie oceny
Opatija
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 3
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 5
4.3
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 4
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.7
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Opatija jest przepiękna! :) Jeżeli szukasz miejskiej plaży, dobrych hoteli, świetnych restauracji i rozrywki to wybór tej miejscowości jest najlepszy. My uwielbiamy jak coś się dzieje a samym miastem byliśmy zachwyceni, przepiękna architektura, klimatyczne uliczki, śliczne krajobrazy.
Dorota
Bydgoszcz
2011-10-27 16:21:11
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Kaštela
Kraj: Chorwacja Region: Dalmacja

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Kastela ma bogatą tradycję turystyczną, turyści wiedzą że znajdą tu zawsze schronienie. zakwaterowanie. Zakwaterowanie w Kastela możecie znaleźc w hotelach, apartamentach prywatnych, ośrodkach turystycznych i kempingach jest tego tutaj dośc sporo. Plaże są idealne dla rodzin z dziecmi, a w licznych restauracjach jedliśmy smaczne przysmaki gdyż oferta jest bardzo bogata. Wakacje uważamy za bardzo udany i napewno bedziemy tam za rok.
Karolina
Warszawa
2011-10-27 16:13:54
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Milano Marittima
Kraj: Włochy Region: Riwiera Adriatycka

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Milano Marittima mozna to miasto spokojnie nazwać "Miasto mody", dzięki wielu butikom i ekskluzywnym lokalom jest uważane za jedno z najbardziej modnych miasteczek Riwiery. Sama zaszalałam w niejednym sklepiku. Zawsze mialam slabośc do wloskich marek. Bujna rośliność sprawia iż miasteczko sprawia być bardzo zielonym, lasy sosonowe na ogromnych terenach leśnych wygladają przepięknie i człowiek może obcować bardzo blisko z naturą. Od czerwca do września można wypoczywać tu wśród zieleni i spacerować po naturalnym parkach. Milano Marittima oferuje turystom nieskończoną ilość rozrywek i wiele możliwości spędzenia wolnego czasu: od tradycyjnego spotkania przy aperitifie, do zabawy, aż do białego rana.
Marta
Kielce
2011-10-27 14:22:51
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Marina Romea
Kraj: Włochy Region: Riwiera Adriatycka

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Miejscowość bardzo spokojna cicha, z bardzo wyjatkowymi pejzażami. Posiada bardzo eleganckie wybrzeże. Miasteczko urocze otoczone laguną Pialassa della Baiona, a od wschodu i zachodu starymi lasami sosnowymi, widoki cudne. Zycie tu płynie spokojnie na łonie natury wśród lasów sosonowych i złotych plaż. Hotele restauracje kawiarnie zapraszają otwarte do późnych godzin nocnych. Cudowne wakacje.
Kornelia
Poznań
2011-10-27 14:01:23
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Krnica
Kraj: Chorwacja Region: Istria

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Bardzo rozwinięte centrum nurkowania "Dive Krnica" mają , położone jest na wschodnim wybrzeżu Istrii,, 25 km od Puli. Krnica znajduje się na wysokości 195 m nad morzem, w gminie Marcana. gmina jak widac bylo całkiem sobie dobrze radzi. Przesympatyczni ludzie i pomocni. Bardzo fajny porcik mają, można poogladać fajne jachty tam cumujące. Restauracje fajne, kawiarnie jeszcze fajniejsze bo same słodkości. Polecamy.
Pola
Warszawa
2011-10-27 13:55:45
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Opatija
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Opatija to doskonałe miejsce na wakacje w lecie i w zimie.My byliśmy tylko latem ale kiedyś na bank się wybierzemy zimą. Piękna przyroda, klimat, parki, hotele, restauracje z smacznymi potrawami to wszystko sklada się na cudne wakacje i my takie mieliśmy. Sporo się tu dzieje w sezonie letnim czyli festiwale, koncerty, wystawy i inne wydarzenia kulturalne i sportowe. Bylismy z meżem zachwyceni.
Mariola
Warszawa
2011-10-27 13:07:19
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Obergurgl
Kraj: Austria Region: Alpy Austriackie

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Wioski Obergurgl i Hochgurgl obok siebie znajdujące w Alpach super miejsce na spędzenie czasu na wypad zimowy. Polecamy śnieg jest tu za pewnik. Sporo hoteli wielo gwiazdkowych nowoczesnych i luksusowych po za tym pensjonaty i apartamenty. Ludzie w tej miejscowości są bardzo pomocni, mili i goscinnni. Bardzo dobrze przygotowany region do sportów zimowych. Restauracj dużo serwują naprawde spore porcje.
Danuta
Kraków
2011-10-27 12:56:05
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Nove Mesto
Kraj: Słowenia Region: Słowenia środkowa

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Miasteczko posiada przepiekną staróweczkę gdzie są urzekającebogate kamienice oraz charakterystyczny ratusz. Wiele kosciolów Rozdział Kościoła, Kościół Franciszkanów, Dolenjska Muzeum Regionalne, a Jakčev dom Galeria jest również warto odwiedzić. Na starówce wielu artystów w tym malarzy ze swoimi dziełami do sprzedaży. Miłe restauracyjki i kawiarnie zapraszające do środka swoim wystrojem oraz zapachami. Polecam urocza miejscowość.
Paulina
Wrocław
2011-10-26 18:30:10
Średnia
ocena
3.7
Wszystkie oceny
Medulin
Kraj: Chorwacja Region: Istria

Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 4
drogi: 4
3.8
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.9
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 2
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Nieduże, przyjemne miasteczko turystycznie, prężnie rozwijające się turystycznie. Spędziliśmy tam dwa tygodnie swojego urlopu i było super. Bardzo ładne plaże, mnóstwo knajpek, restauracji, tawern, gdzie można skosztować specjałów lokalnej kuchni. Ponadto możliwość uprawiania wielu sportów wodnych.Bardzo dobra baza wypadowa, żeby zwiedzić Istrię, przede wszystkim należy pojechać do Puli.
Wady:
Nie mamy zastrzeżeń
Janina
Wolsztyn
2011-10-26 18:04:12
Średnia
ocena
3.1
Wszystkie oceny
Murter
Kraj: Chorwacja Region: Dalmacja

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 3
3.3
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 3
promenada: 2
2.9
Pozostałe
służba zdrowia: 2
sklepy galerie: 3
bankomaty: 2
zabytki: 2
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak, było lepiej
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2010
Zalety:
Z Murteru zadowolone, będą te osoby które uwielbiają wypoczynek bierny, typowe leżenie i relaksowanie się na plaży. Jeśli jednak zamarzy nam się odrobina wrażeń to zawsze możemy skorzystać z kąpieli w morzu albo ponurkować i wówczas zobaczyć podwodne jaskinie czy też wraki statków. Murter to fajna i jeszcze nie zatłoczona miejscowość, warto odwiedzić zatokę Slanica, gdzie znajduje się mnóstwo sklepów, restauracji, tawern itp a poza tym plaże są prawie piaszczyste.
Michalina
Kondrajec
2011-10-26 16:44:54
Średnia
ocena
4.0
Wszystkie oceny
Marina Romea
Kraj: Włochy Region: Riwiera Adriatycka

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: -
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Piekne plaże, cisza i spokój to główne atrybuty miasteczka. Miejsce w sam raz dla par. Niedaleko jest stad do Rawenny. Marina Romea otoczona jest laguną dzieki czemu woda jest cieplutka. Miejsce jest bardzo zielone, przy plaży rosną sosnowe lasy dające cień w upalne dni, widać też wydmy. W centrum jest port dla łódek. Miasteczko jest podobno znanym w Europie miejscem obserwacji ptaków-teraz już wiemy dlaczego widzieliśmy tak wiele osób z lornetkami:-)
Wady:
Spokój panujacy wokół moze przeszkadzac po tygodniu. Pozatym jak dla nas zadnych wad nie było
Klaudia
Inowrocław
2011-10-26 16:35:18
Średnia
ocena
3.9
Wszystkie oceny
Itter
Kraj: Austria Region: Alpy Austriackie

Położenie
autem: -
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 4
promenada:
3.5
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Nieduzy austriacki kurort narciarski z dobrymi warunkami do uprawiania wszelkich sportów zimowych, narty deska, etc. Samych tras zjazdowych jest ponad 200 km. Do tego gondole, szkółka narciarska i snowboardowa, wypozyczalnie sprzetu. Miasteczko ma fajną, domową atmosferę. Jest tu kilka barów, ze dwie dyskoteki. Własciwie jedyna atrakcja jest dawny budynek fortyfikacyjny przekształcony obecnie na hotel.
Wady:
Nie jest to miejsce dla osób które chcą wieczorem poszaleć w klubie czy dyskotece. Miastczko jest bardziej odpowiednie dla rodzin z dziecmi
Marek
Lednica
2011-10-26 16:06:07
Średnia
ocena
4.1
Wszystkie oceny
Briancon
Kraj: Francja Region: Alpy Francuskie

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada:
4.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: -
zabytki: 4
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2011
Zalety:
Niewielka prowansalska miejscowość ale spodobała nam się ze względu na panujący tu spokój i górski klimat. Pociagiem mozna stąd dojechać do innych miejscowości. Briancon nazywane jest miastem-twierdzą ze względu na znajdujące się tu mury miejskie otaczające całą miejscowość. W poblizu przepływają dwie malowniczo położone rzeki. Miasto jest położone na wzgórzu na którego szczycie znajduje sie park. Jest kilka atrakcji jak fontanna, zegar słoneczny. wąskie kamienne uliczki.
Wady:
Osoby mające problem z ciśnieniem mogą odczuwać niemiłe dolegliwości ze względu na wysokie położenie miasta
Bohdan
Gniezno
2011-10-26 16:06:04
Średnia
ocena
3.3
Wszystkie oceny
Medulin
Kraj: Chorwacja Region: Istria

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 3
3.3
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 3
promenada: 3
3.1
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: -
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.5
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Miejscowość jest bardzo fajna, miasteczko to zamieszkuje chyba garstka ludzi ale w sezonie przyjeżdżają turyści i narodu jest już trochę więcej. Z Medulin do większej miejscowości, jaką jest Pula można dojechać autobusami. To właśnie z Puli odchodzą promy do Wenecji. Plaże jak na Chorwację to Medulin ma całkiem dobre, żwir, który gdzieniegdzie jest bardzo drobny,że z daleka myślałem, ze to piach.Reasumując Medulin to bardzo fajne miasto, nie ma dużego tłoku, a i jest gdzie się pobawić np.klub Imperial.
Lidka
Jarosławiec
2011-10-26 15:57:02
Średnia
ocena
4.2
Wszystkie oceny
Miločer
Kraj: Czarnogóra Region: Region Budva

Położenie
autem: 3
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
3.7
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 4
4.2
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: -
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Miejscowość swoim klimatem przypomina chorwackie miasteczka Poreč czy Rovinj. Ma ładny ryneczek leżący na cyplu. To co nas zaskoczylo to mnóstwo terenów zielonych wokół-parki,lasy,ogrody, wiele z tropikalna roślinnościa. Plaża jest po prostu rewelacyjna-piaszczysta, z łagodnym zejściem i drzewami dającymi cień. Na wycieczke mozna sie wybrac do Budvy, Becici czy Sveti Stefan
Wady:
Troche daleko od Polski,jesli wybierzemy sie tam drugi raz to raczej samolotem
Dominika
Kobyłka
2011-10-26 15:07:19
Średnia
ocena
4.2
Wszystkie oceny
Nei Pori
Kraj: Grecja Region: Chalkidiki

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: -
życie nocne: -
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 4
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: styczeń, 2011
Zalety:
W Nei Pori byłam raz przejazdem, w zasadzie na plaży tylko. Plaża jest szeroka piaszczysta a może bardzo czyste. Piękne miejsce. Mijaliśmy też miasteczko i z tego co widziałam sporo było tam kafejek i restauracji, parę pizzerii. Myślę że na wakacyjny wypoczynek jak najbardziej.
Wady:
Niewiele mogę powiedzieć, dla mnie wad nie było.
Łukasz
Jaworze
2011-10-26 14:45:50
Średnia
ocena
3.7
Wszystkie oceny
Njivice
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 3
3.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 3
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Njivice to bardzo dobry punkt wypadowy na całą wyspę Krk. Miasteczko w sumie nic takiego - typowo sezonowe (czyli dzieje się tylko w wakacje). Ale są tu fajne trasy spacerowe i rowerowe wokół całej zatoki i wzdłuż wybrzeża, zaczynające sie własnie w Njivicach.
Ewelina
Koszalin
2011-10-26 14:40:03
Średnia
ocena
4.4
Wszystkie oceny
Nesebar
Kraj: Bułgaria Region: Region Słoneczny Brzeg

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada: 5
4.2
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 5
bankomaty: 4
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
To miejsce jest niepowtarzalne, urokliwe i nad wyraz piękne. Straganiki, architektura, galerie, artyści uliczni, wszystko mnie zachwyciło. Gdybym jeszcze kiedyś jechała do Bułgarii, to zawsze w pobliże Nesebyru. Tam po prostu trzeba być!!!
Wady:
Na pewno nie będziecie mieli tam spokoju, szczególnie w wakacje ;))
Kasia
Warszawa
2011-10-26 14:23:32
Średnia
ocena
3.1
Wszystkie oceny
Murter
Kraj: Chorwacja Region: Dalmacja

Położenie
autem: 4
z lotniska: 2
komunikacja: 3
drogi: 3
3.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 3
promenada: 3
3.0
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 3
bezpieczeństwo: 2
plaża: 3
3.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Wyspa jest urocza, nizinno -górzysty teren, wspaniałe widoki. Gdzie niegddzie na wzgórzach są piekne malutkie kościółki. Duzo zieleni. Warto wypożyczyć skuter i pojeździć po pobliskich miejscowościach. Murter to nieduża wyspa bardzo blisko lądu połączona z lądem mostem. Ceny podobne jak na lądzie. Bardzo ładne plaże, smaczne jedzenie w knajpkach i restauracjach.
Wady:
Nie ma na wyspie za bardzo zabytków, więc nie dla osób, które uwielbiają zwiedzać.
Jadwiga
Mława
2011-10-26 14:00:53
Średnia
ocena
4.2
Wszystkie oceny
Nauders
Kraj: Austria Region: Alpy Austriackie

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 4
promenada:
4.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: -
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża:
4.5
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: luty, 2011
Zalety:
Nauders jest dość małym ośrodkiem narciarskim, z pięknie przygotowanymi trasami i małym torem na stałe. Teren narciarski nie jest zbyt duży ale spokojnie starczy jazdy na cały dzień. Nie ma tam tłumów w kolejkach, są tam na ogół osoby starsze i bardzo wiele rodzin. Dobre miejsce na wycieczkę dla rodzin i początkujących.
Ania
Warszawa
2011-10-26 13:58:52
Średnia
ocena
3.8
Wszystkie oceny
Nesebar
Kraj: Bułgaria Region: Region Słoneczny Brzeg

Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 5
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 5
promenada: 4
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 3
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Urocze bułgarskie miasteczko, które prężnie rozwija się pod kątem turystycznym. Malowniczo położone na półwyspie. Według mnie całe to miasteczko wygląda jak Starówka, mnóstwo urokliwych domków, wąskich uliczek, pełni straganów i oczywiście turystów. Bardzo ładne, piaszczyste wybrzeże, dobrze rozwinięta baza hotelowa. Bardzo dobra komunikacja, co 10 min odjeżdżają autobusy do innych miejscowości.
Wady:
Nie mamy zastrzeżeń
Marzena
Kobyłka
2011-10-26 13:49:06
Średnia
ocena
3.6
Wszystkie oceny
Murter
Kraj: Chorwacja Region: Dalmacja

Położenie
autem: 3
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 4
3.3
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 4
3.9
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Od razu nam się miasteczko i ta wyspa spodobała - niewielka, kameralna. Do plaży z każdej części miasta było blisko - była w sumie jedna piaszczysta plaża, reszta to bardziej kamienisto-żwirkowe. Na wyspie warto wybrać się na punkt widokowy, niezłe widoki. Dużo też jest punktów gdzie można kupić jednodniowe wycieczki.
Wady:
Kameralna, a więc też nie bardzo rozrywkowa.
Karolina
Warszawa
2011-10-26 13:44:55
Średnia
ocena
3.4
Wszystkie oceny
Mlini
Kraj: Chorwacja Region: Dalmacja

Położenie
autem: 3
z lotniska: 5
komunikacja: 4
drogi: 3
3.8
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 2
dla dorosłych: 4
promenada: 3
3.1
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 1
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Urocze, nieduże, niezwykle malownicze miasteczko na samym południu Chorwacji. Śliczne, żwirowe plaże, bujna, soczysta roślinność, wspaniałe widoki, cisza i spokój. Pogada gwarantowana. Można tam wspaniale wypocząć z dala od zgiełku. Mlini położone jest zaledwie 7 km od Dubrownik,a wiec wątpliwie nie raz trzeba go odwiedzić, bo jest niezwykłym miastem. Serdecznie polecam.
Wady:
Dosyć długi dojazd z Polski.
Renata
Warszawa
2011-10-26 12:18:01
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Kaštela
Kraj: Chorwacja Region: Dalmacja

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Widzieliśmy oraz zwiedziliśmy wiele miejsc w Europie ale Kaštela można porównywać z najpiękniejszymi i najciekawszymi miejscami w Europie. Kaštela to piękne malownicze miasteczko w środkowej Dalmacji w pobliżu Splitu, Trogiru i Solinu, więc można zwiedzić też okoliczne miejscowości zarówno piękne jak Kastela. Są restauracyjki charaktarystyczne dla chorwackiego klimatu oferujace pyszne chorwackie potrawy warto skosztować
Grażyna
Warszawa
2011-10-26 12:06:50
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Medulin
Kraj: Chorwacja Region: Istria

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Przepiękne zatoczki i zatoki znajdujące się w malowniczej miejscowości Medulin Riviera. Staralismy się zfotografować prawie każdą cudne fotografie pamiątkowe. Najlepsze w tym regionie jest i dla nas było nurkowanie sporo szkół nurkowania wiec polecam skorzystać prawdziwa magia rozpoczyna się pod powierznią wody. Rozmaitość ryb i innych wodnych żyjątek sprawia iż poznaje się również podwodny świat. Sporo restauracji, hoteli, apartamentowców, campingów zapraszających do rodzinnej atmosfery.
Krystyna
Poznań
2011-10-26 11:27:55
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Litohoro
Kraj: Grecja Region: Chalkidiki

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Litochoro to miasto w południowej części Grecji, odległe około 90 km na południe od Salonik. Przepiękna okolica i same typowo greckie miasteczko. Byliśmy zachwyceni. Sporo restauracji i kawiarni z pysznym greckim jedzeniem nie bylismy w stanie wszystkich odwiedzić ale mieliśmy swoje 3 ulubione. Hotele, apartametowce jak w każdej miejscowości wiekszośc przy plaży więc z pieknymi widokami. W miescowości znajduje się byłe więzienie które teraz zagospodarowano jako teren spacerowy, stoi tu także hotel, obiekty gastronomii i pomieszczenia organizacji gminnych. Na miejscu dawnego dziedzińca więziennego powstał punkt widokowy. W centrum Litochoro mieści się też Muzeum Morskie. Warto te wszystkie miejsca odwiedzić i porobić pamiątkowe zdjęcia. Polecamy.
Anita
Warszawa
2011-10-26 11:09:01
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Nesebar
Kraj: Bułgaria Region: Region Słoneczny Brzeg

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Bardzo znana miejscowość popolarna przez ośrodki turystyczne oraz porty morskie na Morzu Czarnym. Morze cudne ciepłe, plaże szerokie i piaszczyste. Masa hoteli i apartamentowców gdzie można wynająć na czas pobytu i podziwiać uroki miejscowści. My chodziliśmy dużo na spacery po mieście jak i jego okolicach. Masa kafejek, restauracji i barów szybkiej obsługi gdzie mogliśmy się szybko i smacznie pośilić. Polecam gwarantowana pogoda.
Natalia
Sandomierz
2011-10-26 11:05:35
Średnia
ocena
4.6
Wszystkie oceny
Nesebar
Kraj: Bułgaria Region: Region Słoneczny Brzeg

Położenie
autem: 5
z lotniska: 3
komunikacja: 5
drogi: 5
4.5
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 3
plaża: 5
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Nastawionym na zwiedzanie
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Neseber jest typowym kurortem turystycznym z dobrze rozwinięta baza noclegowa i gastronomiczną. W sezonie tutaj po prostu roi się od turystów. Przyciąga przede wszystkim piękna, piaszczysta plaża oraz niewygórowane ceny. W miasteczku warto zwrócić uwagę na: starówkę, liczne zabytkowe kościoły, bogato zdobione cerkwie bizantyjskie oraz doskonale zachowane mury obronne, baszty i arkady z IV i V wieku.
Edyta
Lublin
2011-10-26 10:58:47
Średnia
ocena
3.7
Wszystkie oceny
Njivice
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 5
z lotniska: 3
komunikacja: 5
drogi: 5
4.5
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 2
bankomaty: 3
zabytki: 1
atrakcje: 5
czystość: 3
bezpieczeństwo: 3
plaża: 3
2.9
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Idealne miejsce na wypoczynek w ciszy i spokoju. Miasto jest idealne na wczasy dla poszukujących wytchnienia i oderwania od codziennego zgiełku dużego miasta. Plaża jest czysta i zadbana, z tego co mi wiadome, również są plaże dla nudystów. W miasteczku jest bardzo dobrze rozwinięta baza noclegowa. Również dla amatorów sportów wodnych znajduje się wiele atrakcji.
Brygida
Warszawa
2011-10-26 10:32:24
Średnia
ocena
5.0
Wszystkie oceny
Njivice
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 5
z lotniska: 5
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 5
5.0
Pozostałe
służba zdrowia: 5
sklepy galerie: 5
bankomaty: 5
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Piękne malownicze miasteczko nas zauroczyło. Bujna rośliność wokół średniowiecznej twierdzy sprawia iż jest to bajeczny klimat. Bardzo klimatyczna staróweczka otoczona murami, bardzo fajne waskie uliczki z restauracyjkami i kawiarniami gdzie można miło spędzić czas. Plaża ładna skalisto-żwirkowa natomiast dużo możliwości spędzenia czasu aktywnie czyli sporty wodne, miligolf, tenis, koszykówka wypozyczalnie skuterów, winsurfingu motorówek i innych. Kapiele sloneczne oraz morskie bardzo polecamy morze cudne.
Adrian
Białystok
2011-10-25 18:40:58
Średnia
ocena
3.5
Wszystkie oceny
Bečići
Kraj: Czarnogóra Region: Region Budva

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 3
3.3
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.4
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak, było lepiej
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Zalety:
Miejscowość Becici posiada najpiękniejszą piaszczystą plażę w Czarnogórze. Wzdłuż wybrzeża ciągnie się promenada, którą można dojść do Starego miasta w Budvie. Jak to zazwyczaj bywa wzdłuż promenady usytuowanych jest mnóstwo restauracji i tawern, sklepy z pamiątkami i sklepy z akcesoriami do pływania. Aktywne i lubiące sport osoby również znajda tu coś dla siebie. Jest to jeden z najpopularniejszych kurortów Czarnogóry. Gorąco polecam.
Karolina
Mińsk Mazowiecki
2011-10-25 18:11:16
Średnia
ocena
3.3
Wszystkie oceny
Baška
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 3
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 3
3.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 2
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.4
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
W tym roku w lipcu byłam w miejscowości Baśka, położonej na południu wyspy Krk, Powiem wam że nie sądziłam, że tutaj jest tak pięknie. Miasto posiada długą promenadę rozciągającą się wzdłuż wybrzeża, a na niej wiele sklepów, knajpek, cukierni, tawern, całe życie toczy się właśnie tutaj. Plaże są żwirowo-betonowe a na nich mnóstwo turystów. W mieście znajduje się znany w Chorwacji supermarket - Konzum, a w nim korzystne ceny za pieczywo czy też alkohol.Generalnie bardzo polecam wakacje w Baśce przede wszystkim ze względu na piękne i niezapomniane widoki.
Lidia
Kazimierz
2011-10-25 17:54:56
Średnia
ocena
4.1
Wszystkie oceny
Marina di Ravenna
Kraj: Włochy Region: Riwiera Adriatycka

Położenie
autem: 4
z lotniska: 3
komunikacja: 3
drogi: 3
3.2
Rozrywka
kluby: 5
życie nocne: 5
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 5
promenada: 4
4.6
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 4
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 5
plaża: 5
4.1
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Byliśmy w tym miasteczku z grupą znajomych, niesamowite miejsce, wspaniały wakacyjny klimat, cudowne wakacje. Miasteczko czyste, zadbane z bogatym zapleczem rekreacyjno- sportowym, położone nad samym morzem, na wybrzeżu adriatyckim. Mnóstwo wszędzie młodych ludzi, miasteczko tętni życiem, mnóstwo knajpek, restauracji, klubów i dyskotek. Serdecznie polecam, na pewno nie będziecie żałować.
Wady:
nie mam żadnych zastrzeżeń.
Jagoda
Elbląg
2011-10-25 17:38:15
Średnia
ocena
3.4
Wszystkie oceny
Marina di Ravenna
Kraj: Włochy Region: Riwiera Adriatycka

Położenie
autem: 3
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 3
3.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 3
3.4
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 4
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
3.6
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Zalety:
Tym miejscem zachwycą się na pewno miłośnicy spacerów, gdyż tutaj miejsc do spacerów nie brakuje. Marina di Ravenna była kiedyś małą wioską rybacką , a teraz jest prawdziwym kurortem turystycznym wybrzeża Romanii. Znaleźć można tu wiele sklepów, tawern, restauracji, a przede wszystkim wiele klimatycznych uliczek oraz piękną śródziemnomorską roślinność. Idealnym miejscem na spacery i romantyczne wieczory jest piaszczysta i ciągnąca się kilometrami plaża.
Grażyna
Poznań
2011-10-25 17:32:26
Średnia
ocena
3.3
Wszystkie oceny
Hermagor
Kraj: Austria Region: Alpy Austriackie

Położenie
autem: 4
z lotniska: 2
komunikacja: 4
drogi: 4
3.5
Rozrywka
kluby: 1
życie nocne: 1
gastronomia: 4
możliwość sport: 5
dla dzieci: 5
dla dorosłych: 5
promenada: 1
3.1
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 2
bankomaty: 4
zabytki: 1
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.3
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Aktywnym , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: luty, 2010
Zalety:
Wspaniałe miejsce, polecamy to miejsce wszystkim miłośnikom białego szaleństwa. Urocza górska wioska, niesamowite widoki i doskonała lokalizacja. Ze świetnymi stokami narciarskimi i bezpośrednim połączeniem z całym obszarem Ski Welt. Ponad 250 km tras narciarskich, a najdłuższa z nich (8km) zjeżdża właśnie do Itter. W samym centrum jest klika restauracji i knajpek. Sadzę, że jest to idealne miejsce na rodzinny wypoczynek zimowy.
Wady:
Brak wad.
Beata
Wrocław
2011-10-25 17:21:10
Średnia
ocena
3.6
Wszystkie oceny
Krk
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 4
z lotniska: 2
komunikacja: 3
drogi: 4
3.2
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 4
3.7
Pozostałe
służba zdrowia: 4
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 4
atrakcje: 4
czystość: 3
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Cudowne miasteczko, zresztą ja cała wyspa o tej samej nazwie, w północnej części Chorwacji. Niezwykle prężnie rozwija się turystycznie, wspaniałe plaże i niesamowicie krystaliczno-turkusowe wody Adriatyku. Miasteczko to ma bogatą historię, idealne dla miłośników sztuki. Wspaniałe miejsce, każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dobre połączenie z lądem mostem, w Kraljevicy.
Wady:
Nie ma.
Aldona
Iława
2011-10-25 17:08:14
Średnia
ocena
3.4
Wszystkie oceny
Krk
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 3
drogi: 3
3.3
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 4
promenada: 3
3.3
Pozostałe
służba zdrowia: 3
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 4
czystość: 4
bezpieczeństwo: 4
plaża: 4
3.5
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Aktywnym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Zalety:
Niewielka miejscowość turystyczna położona na wyspie o tej samej nazwie. Połączenie z lądem wyspa ma dzięki mostowi i jadąc nim już można podziwiać niezapomniane widoki, łącznie z wrakami samochodów, które leżą pod mostem:) W miasteczku Krk nie ma za dużo zabytków, ale są piękne krajobrazy, ładne żwirowe plaże, no i wile tawern, restauracji , sklepów z pamiątkami, gdzie można kupić woreczki z lawendą czy też w innych sklepikach rakije albo figi.
Łukasz
Jankowice
2011-10-25 13:40:19
Średnia
ocena
3.2
Wszystkie oceny
Krnica
Kraj: Chorwacja Region: Istria

Położenie
autem: 4
z lotniska: 5
komunikacja: 3
drogi: 3
3.8
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: -
dla dorosłych: 3
promenada:
2.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 3
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża:
3.3
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój , Niewymagającym
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Mieliśmy tam kwaterę w wakacje tego roku. Miejscowość bardzo mała ale bardzo blisko Puli oraz dużej miejscowości wypoczynkowej Duga Uvala. Także nie drogo nas wyszło a byliśmy w najlepszych okolicach Istrii. Trzeba trochę pojeździć ale i tak byliśmy samochodem. A w nocy cisza i spokój :)
Wady:
Do atrakcji trzeba się "dostać".
Tadeusz
Borowa Góra
2011-10-25 13:19:03
Średnia
ocena
2.9
Wszystkie oceny
Korinos
Kraj: Grecja Region: Chalkidiki

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 2
drogi: 3
3.0
Rozrywka
kluby: 1
życie nocne: 1
gastronomia: 3
możliwość sport: 3
dla dzieci: 3
dla dorosłych: 3
promenada: 3
2.4
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 2
bankomaty: 3
zabytki: 2
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
3.3
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Taka sobie miejscowość
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Bardzo spokojna miejscowość a przed czy po wakacjach zdecydowanie jeszcze bardziej spokojna. W sezonie są dwie do trzech tawern i tyle samo sklepików. Polecam spacery nad morzem bo plaża jest tu rzeczywiście niesamowita. Zycie wakacyjne (czyli rozrywka dzienna i nocna) to Paralia około 4 km drogi.
Ewelina
Rzeszów
2011-10-25 12:47:47
Średnia
ocena
4.6
Wszystkie oceny
Krk
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 5
z lotniska: -
komunikacja: 5
drogi: 5
5.0
Rozrywka
kluby: 4
życie nocne: 4
gastronomia: 5
możliwość sport: 5
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
4.7
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 3
zabytki: 5
atrakcje: 5
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
4.3
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Szukającym rozrywki , Nastawionym na zwiedzanie , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Wspaniała wyspa oraz miasto. Znajduje się tutaj wszystko czego człowiek potrzebuje do wypoczynku: przepiękna przyroda, słoneczne plaże, zabytki, muzea, smakowita kuchnia. Bardzo dobrze rozwinięta jest baza noclegowa, bez problemu mogliśmy znaleźć kwaterunek dla siebie. Wyspa połączona jest mostem z lądem, także dotarcie nie stanowiło najmniejszego problemu.
Natalia
Wrocław
2011-10-25 12:44:07
Średnia
ocena
3.6
Wszystkie oceny
Baška
Kraj: Chorwacja Region: Kvarner

Położenie
autem: 5
z lotniska: 2
komunikacja: 5
drogi: 5
4.2
Rozrywka
kluby: 2
życie nocne: 2
gastronomia: 4
możliwość sport: -
dla dzieci: -
dla dorosłych: 5
promenada: 5
3.6
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 1
bankomaty: 2
zabytki: 3
atrakcje: 2
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
3.1
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Zdecydowanie tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Wymagającym klientom , Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2011
Zalety:
Ładne miasteczko, znajdujące się na wyspie Krk. Wyspa połączona jest z lądem za pomocą pięknego mostu. Miasteczko polecam szczególnie osobom, które chcą wypocząć na łonie natury w ciszy i spokoju. Na uwagę zasługuje piękna plaża oraz promenada. Będąc w miejscowości Baska również warto zobaczyć: utrzymany w barokowym stylu Kościół Trójcy Świętej, Kościół Świętego Jana Chrzciciela (Sveti Ivan), cmentarz, Kościół Świętej Łucji,
Lucyna
Nałęczów
2011-10-25 12:31:04
Średnia
ocena
3.9
Wszystkie oceny
Cervia
Kraj: Włochy Region: Riwiera Adriatycka

Położenie
autem: 4
z lotniska: -
komunikacja: 4
drogi: 4
4.0
Rozrywka
kluby: 3
życie nocne: 3
gastronomia: 4
możliwość sport: 4
dla dzieci: -
dla dorosłych: 4
promenada: 5
3.8
Pozostałe
służba zdrowia: -
sklepy galerie: 3
bankomaty: 4
zabytki: 3
atrakcje: 3
czystość: 5
bezpieczeństwo: 4
plaża: 5
3.9
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecił(a)byś tą miejscowość: Tak
Komu polecił(a)byś tą miejscowość: Ceniącym spokój
Czy stan na miejscu odpowiada opisowi: Tak
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Rzeczywiście miejscowość spokojniejsza od Rimini. My mieliśmy zakwaterowanie właśnie w Rimini ale na plaże jeździlismy do Cervii, tam można było sobie odpocząć i poleżeć nie mając wokół siebie tłumu ludzi. Ale na wieczorek to chętniej do Rimini ;)
1 2 3 4 5
...
14 15 16 17 18 19 20 21 22
...
34 35 36 37 38 39
Opinii: 1913
© 2010 - 2019 Lasty.com.pl