Średnia ocena:
Na podstawie 80 opinii.
4.5
Położenie
Okolice: 4.2
Atrakcje: 4.2
Plaża: 4.5
Komunikacja: 4.3
Kameralność: 4.3
4.3
Pokoje
Wielkość: 4.6
Czystość: 4.6
Wyposażenie: 4.6
Łazienka: 4.6
4.6
Posiłki
Ilość: 4.8
Jakość/smak: 4.6
Urozmaicenie: 4.5
Obsługa: 4.7
4.7
Obiekt
Rozrywka: 4.3
Sport: 4.4
Obsługa: 4.6
Dzieci: 4.5
Basen: 4.4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 4.6
4.6
Opinie o obiekcie: 
Hotel Casablanca
1 2
Opinii: 80
Wyników na stronie:
Sortuj wg.: daty▼ | ocen
Sylwia
Toruniak
2012-11-05 15:29:30
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: -
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 5
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 3
Urozmaicenie: 3
Obsługa: 5
4.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Artur
Kraków
2012-10-11 16:36:51
Średnia
ocena
3.2
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
3.4
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 3
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.2
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 3
Urozmaicenie: 2
Obsługa: 3
3.0
Obiekt
Rozrywka: 2
Sport: 2
Obsługa: 3
Dzieci: 2
Basen: 3
2.4
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Taki sobie obiekt
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2012
Zalety:
Zaletą tego Hotelu jest niewątpliwie Cena oraz bardzo fajne, duże pokojo-apartamenty w hotelu.
Wady:
Hotel wymagający odświeżenia - wykładziny zarówno w holu jak i w pokojach poplamione, brudne, śmierdzące. Zero atrakcji dla dzieciaków. Niby jest pseudo placyk zabaw, ale koło cuchnącej rzeki-ścieku, nawet nie ma jak tam dziecka puścić, ponieważ teren podmokły, generalnie smród bród i ubóstwo. W basenie dla dzieci przez kilka dni woda nalana do połowy, w wyniku czego dzieci nie miały zbytnio jak z niego korzystać. posiłki baaardzo monotonne. Na śniadanie cały czas to samo, z obiadami i kolacjami już trochę lepiej. Natomiast lunch przez 2 tygodnie cały czas pizza (bardzo dobra) i ten sam rodzaj ciastek.. Monotonia. parking samochodowy niestety płatny 1,5 euro / dzień. Wi-Fi bezpłatne zarówno w lobby barze jak i pokojach. Choć jak pytałem w recepcji czy w pokojach jest wifi to gość powiedział że nie ma... ogólnie wrażenia średnie, ale za te pieniądze, to nie ma co oczekiwać luksusów.
Tadeusz
Żuromin
2012-10-03 13:53:55
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak, było lepiej
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Zalety:
Bardzo dobry obiekt , doskonałe położenie względem morza ,świetna kuchnia , doskonała obsługa i animacje .
Wady:
Brak
Aldona
Bytom
2012-09-20 17:33:27
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.6
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 5
4.5
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Zalety:
super animacje dla dzieci i dorosłych po prostu bomba!
Witek
Sędziszów Mlp.
2012-09-17 10:23:14
Średnia
ocena
3.8
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 1
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
3.2
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 3
Urozmaicenie: 3
Obsługa: 4
3.8
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 3
Basen: 3
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Wojciech
Prażmów
2012-09-15 13:13:18
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 4
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Wspaniała obsługa , dobre jedzenie , fajna okolica .
Wady:
Brak.
Marcin
Toruń
2012-09-15 10:53:18
Średnia
ocena
4.8
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: -
Kameralność: 3
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Szukającym rozrywki, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Ewa
Żuromin
2012-09-14 10:07:57
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.6
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Zalety:
Hotel Casablanca polecam rodzinom z dziećmi, cisza, spokój, z dala od zgiełku miasta, na plaży luźno i spokojnie. Naprawdę można wypocząć!!! Hotel oferuje dobre jedzenie i dużo. Jest z czego wybierać, jeżeli nie smakuje jedna potrawa można próbować innych. Zawsze znajdzie się coś dla siebie. Wróciliśmy zadowoleni! Obsługa miła i uczynna!
Agnieszka
Pisz
2012-09-13 18:49:57
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Szukającym rozrywki, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak, było lepiej
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Wycieczka pierwsza klasa, nie mam żadnych zastrzeżeń co do hotelu. Obsługa bardzo miła, pomocna, blisko na plaże, posiłki również bardzo smaczne, dostosowane do różnorodnych gustów klientów, miła, przyjemna, rodzinna atmosfera:) Zdecydowanie polecam każdemu:D
Agnieszka
Nowa Sól
2012-09-13 16:25:24
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 5
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2012
Andrzej
Kielce
2012-09-13 13:17:26
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 3
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
4.5
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: 5
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Wady:
Zbyt blisko okna zlokalizowane miejsce zabaw i barek.
Adam
Wałcz
2012-08-17 20:28:33
Średnia
ocena
4.8
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 5
4.8
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Zalety:
Położenie, bliskość plaży, do centru 10min spacerkiem. Kuchnia urozmaicona, przez 2 tygodnie można było wybierać(cały czas świeże warzywa i owoce). Animatorzy super, zabawy i gry dla dzieci i dorosłych, zero barier językowych (rosyjski,polski, niemiecki,angielski). Bardzo miła obsługa, pokoje dziennie sprzątane+czyste ręczniki. Wyjazd z biurem Eco-Holiday .
Wady:
Plaża publiczna, zaniedbywana przez miasto i przez to nie sprzątana zbyt często, dużo petów, no cóż ale czyja to wina..... Przepływająca w pobliżu rzeczka niezbyt ładnie pachnie.
Jerzy
Wrocław
2012-04-18 23:35:21
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 3
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
4.8
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Hotel na uboczu, cisza, blisko do plaży, stosunkowo blisko do centrum, dla dzieci i dorosłych organizowane przez animatorów gry i zabawy, nie było problemu z lezakami przy basenie, pokoje czyste, ręczniki wymieniane codziennie, jedzenie smaczne, sniadania trochę monotonne (obiady i kolacje zróznicowane), parking przy hotelu, polecam dla rodzin z dziecmi (w pokojach mini aneks z lodówką, na zyczenie klienta czajnik elektryczny, mozna bez problemu przygotowac mleko czy inny posiłek dla malucha)
Mieczysław
Brzesko
2012-04-18 21:42:13
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 2
Atrakcje: 2
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
3.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Dariusz
Mysłowice - Polska
2012-04-14 12:58:46
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Byłem i wracam w tym roku również (też w sierpniu !). Jest zajefajnie. Za dużo pisania by wymienić część zalet. Polecam
Wady:
Tylko dla emerytowanych wrześniowo-październikowych niemiaszków woda w basenie może być ciut za zimna ! Dziwne ale w sierpniu BRAK WAD !!!
Michał
Brzesko
2012-03-18 13:15:40
Średnia
ocena
4.8
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.4
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Katarzyna
Tychy
2012-03-13 15:14:46
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2009
Zalety:
Mimo opinii mało pochlebnych bardzo są fajne wakacje w Bułgarii, bardzo fajny kraj, w miare tanio i przystępnie. Centrum miasteczka całkiem ok sporo restauracji kawiarni, sporo turystów ale przynajmniej się coś dzieje. Hotel bardzo fajny i miła obsługa pomocna i uśmiechnięta. Pokoje przygotowane na przyjazd gości i szybko wydawane. Polecamy każdemu kto sie zdecyduje na Bułgarię.
Gerard
Turza Śląska
2012-02-16 14:57:53
Średnia
ocena
4.3
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.2
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 4
4.8
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Bardzo dobra kuchnia. Miła obsługa serwisowa.
Radek
Jasło
2012-01-18 17:09:37
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Jak dla mnie to bardzo dobry hotel. Naprawdę wysoka klasa. wygląda na nowy i chyba taki jest. Ogólnie wokół ma się wrażenie że jest to "nowe miejsce". Hotel położony bokiem do morza przez co nie ma frontalnego widoku ale to żaden problem bo można przespacerować się minutkę i już mieć morze na wyciągniecie ręki. Jedzenie - potwierdzam - pierwsza klasa!
Janek
Puławy
2012-01-13 16:48:17
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 5
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Casablancę polecić mogę śmiało. Byliśmy tam w lipcu i bardzo nam się podobało. hotel wygląda na nowy. Pokoje są urządzone nowymi meblami, łazienki lśnią czystością. Jeśli chodzi o obsługę to naprawdę się starają. Hotel położony jest w drugiej linii brzegowej, bokiem do plaży. Mimo tego jest naprawdę bliziutko, dosłownie chwilkę dróżką wzdłuż rzeczki. Szczerze polecam.
Grzesiek
Sosnowiec
2011-12-31 14:07:54
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
4.8
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 5
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Casablanca to hotel na poziomie. Standard naprawdę dobry. W życiu bym się nie spodziewał, że za taką cenę można wypoczywać w tak dobrym hotelu. Obsługa bez zarzutu. Pokoje ładne i schludnie, gustownie urządzone, łazienka wręcz błyszczała. Jedzenie dosłownie wyśmienite. Plaża co prawda nie jest przy samym hotelu ale dojście do niej to dosłownie chwilka.
Sebastian
Bełchatów
2011-12-21 18:29:59
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.6
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 5
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Casablanca okazał się być jednym z lepszych hoteli czterogwiazdkowych w jakich do tej pory miałem przyjemność wypoczywać. Naprawdę ciężko jest mi się do czegokolwiek przyczepić. Obsługa była pomocna na każdym kroku. Pokoje bardzo zadbane i miłe, położenie hotelu jest niezłe a kuchnia wręcz wspaniała. Naprawdę polecam!
Artur
Warszawa
2011-12-13 20:18:52
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Kacper
Sulejówek
2011-12-13 16:37:38
Średnia
ocena
4.4
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 5
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Hotel Casablanca bardzo nam się podobał. Myślę, że można go nawet polecać osobom bardziej wymagającym niż my. Położenie jest ok, trzeba chwilkę dojść do plaży ale to jest dosłownie moment. Pokoje w wysokim standardzie w pełni wyposażone. Obsługa na pięc z plusem a jedzenie dosłownie rewelacja!
Robert
Bełchatów
2011-11-26 11:10:41
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 5
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Do Bułgarii delikatnie mówiąc jest kawałek i jechaliśmy bardzo długo ale niesamowicie się opłacało. Ten hotel to nasze największe wakacyjne zaskoczenie jakie do tej pory nas spotkało. Być może jesteśmy też pod wpływem bardzo niskiej ceny ale ten hotel jest jest naprawdę bardzo dobry. Czysty zadbany ze świetną obsługą i przepyszną kuchnią. Bardzo solidny czterogwiazdkowy poziom.
Tomasz
Warszawa
2011-11-25 17:33:55
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Fajny hotel i spokojnie go można polecić zarówno dla osób młodych, starszych, jak i rodzin z dziećmi. Pokoje ładne, obiekt też. Jedzenie smaczne, dużo i jest w czym wybierać. Plaża ładna- z ciepłym żółtym piaskiem. Hotel oferuje różne animacje sportowe: my graliśmy w siatkówke na plaży, ale jest duży wybór rekreacji jakie proponuje obiekt. Samo miasto nieduże, spokojne. Polecam dla tych, którzy cenią spokój.
Jan
Łowicz
2011-11-25 17:03:26
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: powyżej 55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Hotel w porządku, aczkolwiek nie na piątke - obok były nieco ładniejsze, choć ten obiekt też nie był zły. Głównym atutem było jedzenie: mieliśmy all inclusive, więc naprawde było w czym wybierać do późnych godzin wieczornych. Plaża momentami wydawała nam się troche dzika, ale sama miejscowość tak nam się spodobała, że zostaliśmy tu 4 dni dłużej. Polecam nurkowanie w tych rejonach (na miejscu można wypożyczyć sprzęt).
Ewelina
Łódź
2011-11-25 16:02:42
Średnia
ocena
3.6
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 3
3.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 3
Obsługa: 4
Dzieci: 3
Basen: 3
3.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Bardzo fajny hotel. Natrafiliśmy na dobra promocje cenową i jesteśmy zadowoleni z tego ośrodka tym bardziej , że ma on all inclusive a przy dzieciach ta opcja jest idealna. Nasz pokój był jasny i przestronny, zadbany i czysty, łazienka niewielka i funkcjonalna. Do plaży niedaleko, basen nie za duży ale z częścią dla dzieci. Ogólnie wypoczynek nam się udał.
Monika
Kraków
2011-11-25 13:44:10
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Świetny hotel, będę go polecać znajomym. Wszytko było zgodne z ofertą i jesteśmy z koleżanką bardzo zadowolone z pobytu w tym hotelu. Jedzenie super, do wyboru do koloru, cały czas dokładali żeby nie brakowało. Pokoje ładnie urządzone, przestronne i widne. Plaża ładna, zagospodarowana. Można wypozyczyć parasole i leżaki odpłatnie. Do centrum miejscowości nie było jakoś daleko, często wybierałyśmy do Słonecznego Brzegu.
Barbara
Kraków
2011-11-25 11:00:47
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 5
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Nastawionym na zwiedzanie
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Pobyt wakacyjny w hotelu Casablanca w Obzor był tak atrakcyjny, że postanowiliśmy go przedłużyć. Niestety hotel cieszył takim powodzeniem, że udało się zostać dłużej jedynie 1 dobę (wszystkie pokoje zarezerwowane dla następnych wczasowiczów). Co do samego hotelu: -wyżywienie na bardzo wys. poziomie – będąc uczestnikiem wielu pokazów kulinarnych mistrzów kucharskich w kraju i za granicą – mogę oddać wyrazy uznania szefowi kuchni: bardzo urozmaicone dania, podane w wykwintny sposób, z dbałością o detale i estetykę podania (misy z daniami nigdy nie pozostawały puste – były uzupełniane już w połowie wykorzystania). -obsługa restauracji – b. uprzejma -obsługa recepcji – miła i uczynna, pomaga w zmianach rezerwacji lotów, noclegów w trakcie podróży -odległość od plaży – ok.200m – żaden problem, słabo przygotowane przejście na plażę -okolica – wspaniała linia brzegowa z klifem po obu stronach idąc od strony hotelu, bliskość innych atrakcyjnych miejscowości(dla lubiących zwiedzać): Neseber, Warna; -standard obiektu: wysoki, całkowicie zasługuje na swoje 4* Bardzo prosimy o oferty na kolejny sezon, na pewno chcemy skorzystać z oferty Państwa biura, Być może ponownie do Bułgarii. Pozdrawiam serdecznie
Wady:
Właściwie nie mamy uwag, możemy nieco podpowiedzieć, aby jeszcze wzbogacić ofertę (drobiazgi): -więcej zieleni wokół obiektu (regularnie podlewanej), -zagospodarowanie przejścia na plażę i zasłonięcie zielenią „rzeczki’ wzdłuż tej drogi, -wydłużenie czasu posiłków -współpraca kelnerska przy przydzielaniu miejsca w restauracji -natychmiastowa reakcja pracowników technicznych w przypadku usterek w pokojach hotelowych – wszak to urlop od wszystkich spraw codziennych…
Tomek
Częstochowa
2011-11-24 12:34:52
Średnia
ocena
4.4
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 5
4.5
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Hotel naprawdę bardzo dobry i to pod wieloma względami. Obsługa zarówno w recepcji jak i restauracji bardzo pomocna i zawsze uśmiechnięta. Pokoje ładnie urządzone, przestronne. Jedzenie wręcz przepyszne, pięknie podane i w ilościach nie do przejedzenia. Do plaży ok 200 metrów, cena rewelacyjna, tylko jechać!
Aleksandra
Kalisz
2011-11-23 15:10:28
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 5
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Zasługuje na 4*, wszystko było zgodne z opisem. Cały czas na terenie obiektu coś się działo, więc nie było szansy żeby się nudzić. Bardzo dobre jedzenie, dużo do wyboru i nigdy niczego nie brakowało. Pokoje ładnie urządzone, czyste, widne. Do plaży dosyć blisko, do morza jest łagodne zejście co jest ważne przy pobycie z dziećmi.
Bożena
Wrocław
2011-11-23 12:01:41
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 3
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.2
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 4
4.3
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Szukającym rozrywki, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Hotel wart swoich pieniędzy. Jedzenie było pyszne i na prawdę zróżnicowane, każdy według mnie mógł znaleźć coś dla siebie. Obsługa hotelowa jest bardzo miła, dobrze posługująca się językiem angielskim i niemieckim. Pokoje mieliśmy codziennie sprzątane i ładne. Hotel posiada doskonała lokalizację, znajduje się w niewielkiej odległości od morza. Animatorzy prowadzili fajne zajęcia.
Marta
Katowice
2011-11-23 11:56:18
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 3
4.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 3
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Z tegorocznych wakacji jestem bardzo zadowolona. Pogoda nam dopisała, a hotel...??W tym roku wybraliśmy się do Cassablana w Obzorze. Hotel według mnie można polecić. Jest on dobrze usytuowany, gdyż znajduje się w niewielkiej odległości od morza. Obsługa hotelowa jest bardzo mila, fachowa i sprawnie pracująca. Pokoje są codziennie sprzątane i dobrze wyposażone. Jedzenie super
Piotr
Hrubieszów
2011-11-22 17:09:51
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.2
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 4
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Nastawionym na zwiedzanie
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Hotel w porządku. Byl to moj pierwszy pobyt w hotelu 4-gwiazdkowym wiec nie mam porownania ale standard byl dobry. Jedzenie ok, fajne animacje, nawet po polsku. W 70% wczasowiczami byli Polacy. Zwiedzilismy Nesebar , starowke i Aquapark oraz okolice Obzoru. Pogoda dopisala, temperatura 30-35 stopni.
Wady:
Wieczorami chlodno
Marcin
Toruń
2011-11-22 16:30:40
Średnia
ocena
4.8
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Nastawionym na zwiedzanie
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Byłem mile zaskoczony bo to na prawde dobry hotel, cena rewelacyjna jak na taki standard. Można spokojnie polecac innym, szczególnie parom ale i rodziny z dzićmi nie powinny sie tu nudzić. Pokoje bardzo fajne, przestronne, dostalismy takie od szczytu wiec mielismy ładny widok. Wyzywienie dobre. Pogoda dopisala choc dwa ostatnie dni były chlodniejsze od pozostałych. Zwiedzilismy Obzor i Nesebar. Po drodze zrobilismy sobie dwa noclegi - na Słowacji i w Rumunii
Wady:
Droga dosyc męcząca i długa, drugi raz raczej nie zdecydowali bysmy sie jechac samochodem chociaz z drugiej strony była to jakas przygoda
Ewa
Wysokie Mazowieckie
2011-11-22 12:24:34
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 3
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: -
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: 3
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Szukającym rozrywki, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Bardzo miła i sprawna obsługa biura jak i recepcji na miejscu. Hotel położony jest w drugiej linii brzegowej . Do centrum jest zaledwie 5 min., na plaże jakieś 200 m. Hotel jest czysty, ładnie urządzony. Posiłki w restauracji hotelowej są na prawdę dobre i urozmaicone. Uważam, ze każdy może znaleźć dla siebie coś dobrego. w recepcji nie było najmniejszego problemu z porozumieniem się.
Elżbieta
Warszawa
2011-11-10 18:28:45
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Z oferty biura byliśmy bardzo zadowoleni. Z hotelu Casablanca jak i z Bułgarii. Przywieźliśmy miłe wspomnienia. Pokój bardzo dobry,obsługa solidna, jedzenie wspaniałe. Polecam innym ten obiekt. Sami się zastanawiamy czy w przyszłym roku tam się jeszcze raz nie wybrać. Pozdrawiam Elżbieta
Karolina
Katowice
2011-10-07 13:37:08
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Miły hotel a wszczególności jego obsługa bardzo mile Panie, pomocne usmiechnięte. Basen fajny chociaż głównie korzystaliśmy z plazy i morza przepięknego, plaże ładne szerokie. Okolica fajna masa lodziarni, bułgarzy sympatyczni i gościni. Jedzenie smaczne bardzo polecamy. Kiedyś przed laty Bułgaria była mocno popularna potem to ucichło teraz znowu bum turystów mega dużo.
Gosia
Falenica
2011-10-07 11:09:15
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 4
4.5
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Hotel bardzo dobrze zlokalizowany, do plaży jak i do centrum miejscowości jest kilka minut drogi. Sama plaża jest bardzo ładna i czysta, a morze ciepłe. W hotelu można skorzystać z sauny czy jacuzzi, jest także kącik internetowy. W pokojach też jest dostęp do internetu przez modem, same pokoje są dobrze urządzone i przestronne. Widać że dbają o czystość, codziennie przychodziła pani sprzątająca. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Świetne animacje i animatorzy, nie tylko dzieciaki miały frajdę ale ja też skusiłam się kilka razy i poćwiczyłam w basenie.
Wady:
Woda w basenie bywała trochę za chłodna
Ewelina
Opole
2011-10-06 12:52:10
Średnia
ocena
4.4
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 5
4.8
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Wróciliśmy z Bułgarii niedawno, jesteśmy jeszcze pod wrażeniem i zdecydowanie chcemy jeszcze tam wrócić. Hotel czysty, z okna widać nawet kawałek morza, z resztą widok zależy od pokoju oraz piętra na którym mieszkamy. Animatorzy super nas zabawiali, woda w basenach czyściutka, jedzenie europejskie - dla każdego coś dobrego, fajne drinki. Z obsługą można się bez problemu dogadać nawet po polsku.
Wady:
Na plaży brakowało trochę toalet, no ale to nie wada hotelu ;)
Teresa
Toruń
2011-10-06 10:56:14
Średnia
ocena
4.4
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 3
3.8
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: -
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Szukającym rozrywki, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
spędziliśmy dwa tygodnie w tym hotelu i jesteśmy bardzo zadowolenia z naszych wakacji. Personel jest bardzo sympatyczny. Pokoje czyściutkie, codziennie sprzątane, ręczniki mieliśmy wymieniane co trzeci dzień, a pościel dwa razy w tygodniu. Pokoje są bardzo dobrze i ładnie urządzone. Jedzenie restauracyjne jest bardzo smaczne i zróżnicowane. Każdy mógł znaleźć coś dobrego dla siebie. Hotel jest na prawdę godny polecenia. Cena jak na poziom świadczonych usług jest na prawdę korzystna i niska.
Klara
Warszawa
2011-10-06 10:15:46
Średnia
ocena
3.9
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 5
3.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.5
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 3
Obsługa: 4
Dzieci: 3
Basen: 4
3.4
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Byliśmy bardzo mile zaskoczeni po przyjeździe , nie spodziewaliśmy się aż takiej dobrego obiektu. Hotel miał całkowite obłożenie, mieszkańcy mówili nam, ze to jeden z lepszych hoteli w tym rejonie. Pokoje duże, przestronne, dobrze wyposażone. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór. Fajny duży base i niedaleko do plaży. Koniecznie będąc tam polecam odwiedzić pobliski Nessebar, urokliwe miasteczko.
Wady:
Nie mamy zastrzeżeń
Monika
Kamienna Góra
2011-10-05 17:38:34
Średnia
ocena
4.0
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.2
Pokoje
Wielkość: 3
Czystość: 4
Wyposażenie: 3
Łazienka: 4
3.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.2
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Hotel wyglada lepiej niz na zdjeciach. Ma spory basen z duzym brodzikiem. Do plazy jest bliziutko a na samej plazy jest wypozyczalnia sprzetu wodnego-banany,rowery,narty wodne. Z pokoju mielismy czesciowy widok na morze z jednej strony a z drugiej widok na góry. Bardzo spodobała nam sie sama miejscowość,nieduza ale urokliwa. Obzor jest dobrym miejscem do zwiedzania Varny, troche dalej mamy do Burgass i Sozopolu. Pokoj byl nie za duzy ale mjial aneks kuchenny z lodowka,zlewem i kuchenka
Wady:
Plaza ma dosyc strome zejscie do wody-jak dla dzieci. Brak sztucow,talerzy i szklanek w aneksie kuchennym
Kasia
Lublin
2011-10-05 13:07:14
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
3.6
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.5
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 5
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Aktywnym, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Doskonały personel, smaczne jedzenie, bardzo zróżnicowane, hotel czysty, zadbany. Bezpłatny dostęp do Internetu oraz bezpłatny parking, blisko do plaży, czysty, duży basen, obiekt położony z dala od hałaśliwych barów. Bardzo miła obsługa, pokoje bardzo duże, przestronne. Blisko do dużej, piaszczystej plaży. Wspaniale miejsce na rodzinne wakacje, zarówno dla młodszych jak i starszych osób.
Wady:
Nie mamy zastrzeżeń.
Anna
Tarnobrzeg
2011-10-05 11:00:55
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 3
3.6
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.5
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 3
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Byliśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu w tym hotelu. Jest to na pewno obiekt godny polecenia. Standard hotelu jest na prawdę dobry. Pokoje są ładne, czyste i zadbane podobnie jak i cały budynek. Obsługa jest bardzo mila. jedzenie po prostu pyszne i w ilości takiej, że do końca pobytu nie udało mi się pokosztować wszystkich tych pyszności. Na pewno będziemy chcieli jeszcze raz wrócić do tego hotelu.
Dominika
Koszalin
2011-10-05 10:32:19
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 3
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 4
4.8
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Hotel zasługuje na 4*, spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Wyżywienie bardzo smaczne i urozmaicone, było nie do przejedzenia a wiadomo jak to jest człowiek je najpierw oczami a później żal mu że nie ma siły już jeść. Codziennie chodziliśmy na długie spacery żeby spalić te kalorie :) W centrum są rożne sklepy, bary, restauracje w sumie wszystko jest dostępne pod ręką Pokoje ładne wyposażone, schludne, widne, codziennie były sprzątnę widać że o to dbają. Żal było wyjeżdżać po tygodniu
Wady:
Nie mamy żadnych zastrzeżeń
Bogna
Jelenia Góra
2011-10-04 16:04:49
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Hotel blisko plaży oraz blisko do centrum. Pokoje wygodne umeblowanie ładne, w aneksie nic nie brakowało. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Personel sprzątający sprawnine i szybko i dokłądnie sprzątał byliśmy zachwyceni. Restauracja serwowała pyszne menu, obsługa bardzo miła. Do plaży blisko ok 100 m długa i piaszczysta. Obiekt posiada basen z którego też korzystaliśmy bardzo było fajnie. Z aktrakcji sporty wodne z atrakcyjnymi w miare cenami. Polecamy my napewno jeszcze tam wrócimy.
Wady:
Nie ma wad
Bożena
Łódź
2011-10-04 15:16:07
Średnia
ocena
4.0
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 3
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 3
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Hotel jak na Bułgarię w porządku, smaczne jedzonko a na dodatek zawsze wszystko świeże, duży wybór warzyw, owoców, mięs, ryb i sałatek. W apartamentach dużo miejsca - salon i sypialnia, łazienka i osobno toaleta. Czysto! - zmiana pościeli dwa razy w ciągu 7 dni. Do plaży bliziutko. Złoty piaseczek, woda czysta i ciepła a pogoda jak drut. Czego więcej chcieć?
Wady:
Blisko są place budowy ale i tak słychać było tylko świerszcze i cykady ;)
Jola
Warszawa
2011-10-04 15:12:28
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 4
4.2
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 5
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Na szczęście nasze lekkie obawy okazały się nie uzasadnione. Trochę się baliśmy że ten hotel pomimo czterogwiazdkowego standardu będzie słaby, do takiego myślenia skłoniła nas mega niska cena i dziś cieszymy się że się jednak zdecydowaliśmy bo Casablanca naprawdę trzyma poziom. Co prawda nie jest przy samej plaży ale te dwieście metrów nie jest jakąś wielką przeszkodą. Największe atuty hotelu to bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie i fantastyczne animacje. Pokoje również w porządku.
Wady:
Wokół hotelu trochę się akurat budowało, specjalnie to nie przeszkadza ale zawsze lepiej mieć widok na piękne góry czy bezkresne morze.
1 2
Opinii: 80
© 2010 - 2019 Lasty.com.pl