Średnia ocena:
Na podstawie 60 opinii.
4.3
Położenie
Okolice: 4.1
Atrakcje: 4.2
Plaża: 4.7
Komunikacja: 4.4
Kameralność: 4.4
4.4
Pokoje
Wielkość: 4.4
Czystość: 4.4
Wyposażenie: 4.3
Łazienka: 4.3
4.4
Posiłki
Ilość: 4.3
Jakość/smak: 4.4
Urozmaicenie: 4.1
Obsługa: 4.4
4.3
Obiekt
Rozrywka: 4.0
Sport: 3.9
Obsługa: 4.5
Dzieci: 4.1
Basen: 4.3
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4.4
4.4
Opinie o obiekcie: 
Apartamenty Horizont
1 2
Opinii: 60
Wyników na stronie:
Sortuj wg.: daty▼ | ocen
Kazimierz
Lublin
2012-10-04 14:59:55
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.8
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 2
Basen: 5
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
obiekt polozony w lesie, bardzo blisko do morza, kamienisto-zwirowa plaza. basen od naszego apartamentu daleko, ale nie bylo konieczne tam chodzic. bardzo blisko do puli, ale najlepiej podrozowac samochodem. cicha, przytulna okolica.
Wady:
wlasciwie jedyna wada apartamentu byl brak klimatyzacji, co przy temperaturze 35 stopni bylo znaczace. apartamenty dla Niemcow czy innych obcokrajowcow byly nowsze i wyposazone w klimatyzacje, niestety nasze nie!
Izabela
Jelenia Góra
2012-09-13 22:51:09
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 1
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 5
3.8
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: 3
Obsługa: -
Dzieci: -
Basen: -
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: kwiecień, 2011
Zalety:
Ośrodek odnowiony, pokoje i kuchnia dobrze wyposażone, czysto. Ładna, zielona, spokojna okolica, dużo miejsca do spacerów.
Wady:
Mały wybór punktów gastronomicznych w pobliżu ( ale to był koniec kwietnia, może się zmieniło...)
Andrzej
Dąbrowa Górnicza
2012-09-13 22:47:06
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
3.6
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Andrzej
Gdynia
2012-09-13 22:10:23
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 1
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2012
Zalety:
Super miejsce dla nie wymagających,blisko do plaży .
Wady:
Największą wadą dla mnie jest to,że basen ( choć położony w przepięknym miejscu z widokiem na Adriatyk ) wypełniony jest słoną wodą ,nie tego oczekiwałem od basenu ,bo miałem morze
Alojzy
Studzienice
2012-09-13 19:39:21
Średnia
ocena
3.9
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 3
Basen: -
3.7
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Marzena
Skępe
2012-09-13 18:43:13
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: -
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 5
Łazienka: 3
4.2
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Taki sobie obiekt
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Nie, było gorzej
Stosunek jakości do ceny: średni
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2012
Przemek
Szczecin
2012-09-13 14:59:21
Średnia
ocena
4.0
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: -
Kameralność: 4
4.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 2
Łazienka: 4
3.5
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 3
Obsługa: 5
4.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: -
4.5
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Jagoda
Kamieńsk
2012-08-30 15:36:53
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2012
Zalety:
Ośrodek HORIZONT połozony bardzo blisko morza. Warunki bardzo dobre w stosunku do ceny= pokoje odpowiedniej wielkości- nie ma ciasnoty...gorąca woda, czysta pościel i TV Polonia i darmowy dostęp do internetu...obok w kafejce internetowej i w otoczeniu, nawt na plaży...jest ok !!! codziennie jakieś imprezy na pobliskim tarasie...pizza i drinki i shake i fajna atmosfera :) Czysta woda i w pobliskim Hotelu SPLENDIT można korzystać z basenu- parę kroków no i z internetu ( również darmowego) Przy basenie fajna muzyka-gitarowa-nastrojowa ;) Ogólnie naprawdę jest ok- z tym , że jedne apartamenty mają klimatyzację a inne nie-ale o to należy zapytać w biurze podróży . Pozdrawiam z rodzinką ! Szczególnie Biuro Podróży -ARIATYK !!! no i oczywiście codziennie piękna, słoneczna pogoda-cudowne zachody słońca !!
Grzegorz
Jastrzębie Zdrój
2012-05-28 11:03:49
Średnia
ocena
3.8
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 3
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: -
3.5
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Przemek
Szczecin
2012-04-20 15:03:31
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: -
Kameralność: 4
4.5
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: -
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Bardzo ładnie położony ośrodek, otoczony zielenią, mnóstwo miejsca na spacery. Świetne miejsce wypadowe do zwiedzania Istrii
Katarzyna
Szczecin
2012-04-05 10:32:18
Średnia
ocena
3.8
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 3
Czystość: 4
Wyposażenie: 3
Łazienka: 3
3.2
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: -
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2010
Zalety:
Apartamenty o raczej turystycznym standardzie ale mniej wymagających lub dla ludzi młodych o czym uczciwie nas poinformowano w biurze podróży. Apartamenty są odpowiednie dla tych którzy chcą wyjechać za niewielkie pieniądze i którzy nie zamierzają spędzić w apartamencie całego swojego urlopu. Apartament był czysty, posprzątany, a jego wyposażenie było wystarczające. Okolica bardzo ładna, sprzyjająca wakacyjnemu odpoczynkowi.
Natalia
Warszawa
2012-02-29 10:12:53
Średnia
ocena
3.8
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.8
Pokoje
Wielkość: 3
Czystość: 4
Wyposażenie: 2
Łazienka: 2
2.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: -
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Apartamenty poleciłabym raczej mało wymagającym wczasowiczom, dla których ważne jest lokalizacja obiektu i podstawowa funkcjonalności, aniżeli wygody. My byliśmy bardzo dobrze poinformowani w biurze o standardzie obiektu bardziej turystycznym niż luksusowym i świadomie wybraliśmy ten obiekt. Dla nas był ok. Pokoje skromnie urządzone, ale funkcjonalne i czyste, w miarę przestronne. Aneks kuchenny w pełni wyposażony. Obsługa bardzo miała i fachowa, a lokalizacja obiektu wręcz fenomenalna. Pula jest cudownym miasteczkiem.
Karolina
Luboń
2012-02-16 16:57:36
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Apartamenty fajne i bylismy już 2 razy teraz będziemy szukać równie dobrego obiektu w podobnym standardzie. Bardzo fajna okolica. Apartament otrzymaliśmy bardzo szybko. Był solidnie przygotowany dla nas czysto i świeżo, nie było się do czego przyczepić. Pościel wyprasowna, meble czyste. Łazienki posprzątane. Obsługa miła. Polecamy w 100%.
Mariola
Warszawa
2012-02-01 17:31:21
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2009
Zalety:
Fajne apartamenty my i znajomi bylismy zachwyceni. Recepcja zorganizowana super obsługuje w języku: angielskim, niemieckim, chorwackim, słoweńskim, włoskim, Na terenie sklep z pamiątkami; plac zabaw dla dzieci, restauracja klimatyzowana, restauracja na tarasie. Wyżywienie bardzo smaczne kuchnia regionalna, międzynarodowa,oraz wegetariańska. Baseny też fajne. Polecamy.
Adrian
Opoczno
2012-01-05 13:08:13
Średnia
ocena
3.9
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 4
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 4
4.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 3
Basen: 4
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Muszę przyznać, że sporo się tu zmieniło odkąd byliśmy tu ostatnim razem. Apartamenty zostały wyremontowane i odnowione i naprawdę fajniej się odpoczywało, tym bardzie że cena nadal jest bardzo atrakcyjna. Dzieci jak zawsze tez były zadowolone. Tym razem tez trochę więcej pozwiedzaliśmy poza Istrią.
Czarek
Nysa
2011-11-23 17:19:25
Średnia
ocena
3.9
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 3
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
3.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 3
Dzieci: 4
Basen: 3
3.6
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Lubimy Pulę a ten ośrodek jest bardzo tani dlatego tez gościliśmy tu drugi raz. tym razem było dużo lepiej bo zakwaterowano nas w odnowionej części. Nie ma tu na co narzekać, wszystko jest tak jak należy. Największa zaleta ośrodka to jego położenie wśród zieleni i praktycznie nad sama wodą.
Bogumiła
Oława
2011-10-28 17:23:51
Średnia
ocena
4.3
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.2
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2011
Zalety:
Mimo ze 2 gwiazdki osrodek miło nas zaskoczyl.Na prawde nie bylo sie do czego przyczepic.Czysto,schludnie,bardzo ładny apartament z duzym balkonem. Plaza ładna skalista ,ale miala dwa kamieniste zejscia do wody. Z basenu tez korzystalismy. Osrodek jest bardzo zielony,wokol same drzewa dajacy przyjemny cień. Mozna polecac i młodym i starszym i rodzinom z dziećmi. Mozna wypoczac i pobawic sie bo w okolicy jest dyskoteka.Pogode mielismy wysmienita.Zwiedzilismy Pule nie raz
Wady:
Stare meble ale to nie byl jakis duzy problem. Jedyna wada byli Polacy zachowujacy sie jak dzicz
Anna
Kowalew
2011-10-08 14:42:36
Średnia
ocena
4.3
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 5
Basen: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Ośrodek jak najbardziej godny polecenia, położony jest na dużej powierzchni w lesie tak więc był miły przewiew. Plaża bardzo blisko ośrodka ładna i czysta. Apartament ładnie wyposażone i bardzo przyjemne, my wybraliśmy ten apartament nowszy bo zależało nam na klimatyzacji. Obiekt jest położony w niedalekiej odległości od Puli, która robi niesamowite wrażenie. Wybraliśmy się także na kilka wycieczek statkiem. Ośrodek jest godny polecenia i za przystępną cenę.
Wady:
Było dosyć tłoczno
Andrzej
Opoczno
2011-10-06 09:20:38
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Z pobytu generalnie jesteśmy zadowoleni. Warunki były takie, jakich się spodziewaliśmy. Plusem była duża lodówka, atrakcji nie było zbyt wiele w okolicy, ale mając samochód można było sie wygodnie przemieszczać. Sam obiekt położony w spokojnej okolicy, żadnych hałasów, dyskotek, co zaliczamy do plusów. Bardzo blisko do morza.
Wady:
Jedyny minus to baaaardzo wąskie alejki między poszczególnymi budynkami otoczone murkami kamiennymi. Przy podwożeniu samochodem bagaży pod budynek zarysowaliśmy o taki kamienny murek lakier na drzwiach i błotniku. No cóż.... Może by ostrzec następnych zmotoryzowanych turystów...
Kasia
Warszawa
2011-09-12 14:02:58
Średnia
ocena
3.1
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 4
3.4
Pokoje
Wielkość: 3
Czystość: 3
Wyposażenie: 3
Łazienka: 3
3.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 2
Sport: 3
Obsługa: 3
Dzieci: 3
Basen: 4
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
Wszystko było super, ośrodek położony w ślicznym zalesionym terenie, bardzo blisko morza, wszystko było super zgodnie z ofertą. Była cisza i spokój, więc wspaniale można było odpocząć. Plaża tuż przy ośrodku, kamienista, nie było tłoku. Ładny basen z przepięknym widokiem na otwarte morze. Uważam, ze jest to idealny ośrodek zarówno dla osób starszych jak i rodzin dziećmi.
Wady:
Polecam wziąć odnowiony apartament czteroosobowy, bo jest spora różnica w standardzie między podstawowym apartamentem nieodnowionym.
Aleksandra
Miechów
2011-09-04 22:20:19
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Miło spędziliśmy czas z dwójką małych dzieci (5,5 lat i 2,5 roku). Mieliśmy blisko do plaży, co prawda kamienistej, ale z łagodnym zejściem do wody (dzieci spokojnie mogły pływać, chodzić i bawić się w wodzie). Ośrodek położony jest na wzgórzu, więc chodzenie pod górę (często po schodach) jest trochę uciążliwe, ale nasze dzieci bez większych problemów dawały radę. Widok jaki rozciąga się z większości miejsc w ośrodku wynagradza trud chodzenia. Basen pięknie położony z widokiem na otwarte morze i urokliwą zatoczkę. W ośrodku znajdują się trzy restauracje, każda z pięknym widokiem na morze. Darmowy dostęp do internetu jest w dwóch strefach, tzn. w recepcji i na basenie. Nie było problemu z korzystaniem. Co prawda obsługa nie mówi w języku polskim, ale przy nawet minimalnej znajomości języka: czy to angielskiego, czy niemieckiego, czy nawet włoskiego, nie ma problemów z komunikacją.
Wady:
Trzeba uważać jak liczą za klimatyzację, tzn. jeśli pobierasz kartę do klimatyzacji (kaucja 20 Euro) i nawet z klimatyzacji nie korzystasz to i tak liczą opłatę za cały czas posiadania karty, np. 7 dni. Pomimo, iż opłata za klimatyzację jest podana w Euro to i tak płaci się przy końcowym rozliczeniu w kunach. Animacje dla dzieci trochę skromne, choć Panie prowadzące bardzo sympatyczne. W sobotę animacji nie ma, jest tzw. wolny dzień.
Dariusz
Wągrowiec
2011-09-01 15:14:41
Średnia
ocena
3.4
Położenie
Okolice: 2
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 3
3.2
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.2
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 2
Sport: 1
Obsługa: 4
Dzieci: 3
Basen: 4
2.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2011
Zalety:
Bliskość plaży, swoboda, wyposażenie i standard apartamentu zaskoczył nas pozytywnie,
Wady:
Polacy po Niemcach i Włochach są najliczniejszą grupą turystów, a mimo tego ośrodek ten nie robi nic w kierunku, aby ułatwić nam tam pobyt, animacje dla dzieci o 20.30!
Remigiusz
Cieszyn
2011-08-17 11:11:42
Średnia
ocena
3.3
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 3
Czystość: 3
Wyposażenie: 2
Łazienka: 2
2.5
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 2
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 3
3.4
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2010
Jarosław
Włocławek
2011-08-01 22:49:13
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.6
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 3
4.2
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
My trafiliśmy do pokoju położonego od plaży ok 50m, więc to wielka zaleta. Pokoje schludne, serwis w czasie 9 dniowego pobytu był 2 razy więc też dodatkowy plus. Ogólnie wrażenia pozytywne.
Wady:
Problem to mrówki, ale zaopatrzyliśmy się w pobliskim Kauflandzie w jakiś środek i problem znikł.
Arek
Maków Mazowiecki
2011-07-16 13:12:54
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 3
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2011
Zalety:
Fajne plaże, co prawda kamieniste. Ale fajne miejsca do opalania i pływania można było łatwo znaleźć a na plażach nie było tłoku. Basen świetna sprawa dla dzieci no i dla dorosłych. Animacje dla dzieci pozwalały mojej córce miło spędzać czas nie tylko na plaży i na basenie ale także na innych zabawach. Ogólnie zalet więcej niż wad.
Wady:
Największą wadą był hałas w nocy. Słychać było muzykę z restauracji zawsze do godziny 1 w nocy, mimo że nasz apartament był znacznie od niej oddalony. Jednak po kilku dniach można się przyzwyczaić. Mieliśmy to nieszczęście, że obok nas przez kilka nocy w sąsiednich apartamentach mieszkali młodzi Niemcy. Zachowywali się jak świnie krzyczeli , śpiewali włączali na maksa muzykę. Totalna hołota , no ale w tym przypadku to nie wina ośrodka, tylko braku kultury młodych niemców. Jak wyjechali nie było już źle.
Alojzy
Studzienice
2011-07-03 18:48:50
Średnia
ocena
4.7
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.6
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 5
4.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Teodor
Orzesze
2011-06-30 13:22:02
Średnia
ocena
4.6
Położenie
Okolice: -
Atrakcje: 5
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.5
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 4
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.5
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Obiekt został mi polecony i spokojnie mogę polecić innym którzy szukają spokoju w Chorwacji za rozsądną cenę
Łukasz
Mikołów
2011-06-17 00:30:44
Średnia
ocena
3.8
Położenie
Okolice: 1
Atrakcje: 1
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
3.4
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 1
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
4.0
Obiekt
Rozrywka: 1
Sport: 1
Obsługa: 5
Dzieci: 3
Basen: 5
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Nie, było gorzej
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2011
Zalety:
W ogólnym podsumowaniu ośrodek na plus. Zgodność z ofertą 90%. Jedynie informacje o zapleczu sportowym i restauracyjnym do aktualizacji. Kortów tak na prawdę nie ma, bo został po nich pusty obszar, mini golf zniszczony. Restauracje dwie - jedna główna, gdzie mieliśmy wykupione obiadokolacje (jedzenie smaczne, mało urozmaicone, ale za to do syta - poza sezonem nie ma bufetu!) sala raczej do remontu, ale miła obsługa i swojskie towarzystwo wystarczało. Druga restauracja - czyli ofertowa pizzeria, snack bar i wszystko inne w jednym budynku przy plaży raczej tylko po to by kupić sobie kawe, Ośrodek Horizont to jeszcze Państwowa ArenaTurist (coś jak nasz Orbis), który na dużym, ładnym terenie posiada dwa obiekty - Splendit i Horizont. W tym pierwszym jest dla wszystkich dostępny basen (od 10 do 20), jest tam również dodatkowa restauracja. Ten drugi to system domków i murowanych bungalowów, któte mają po kilka apartamentów na budynek. Wykupiliśmy apartament A4, które wg oferty jako jedyne mają nowe umeblowanie i możliwość klimatyzacji. Wygląd i sam apartament 100% zgodny z ofertą; czysto, przestronnie i przyjemnie z dużym tarasem. Plaża jak w ofercie skalista z elementami betonowymi i żwirkowymi. Sam ośrodek połozony na zboczu, więc ciekawie to wygląda. Woda jak wszędzie w Chorwacji idealna. Na terenie ośrodka Market - radzę do niego nie wchodzić. 4x drożej niż w oddalonym o 5km Kauflandzie, czy Lidlu. W budynku Marketu pseudo restauracja z tarasem, gdzie serwują dania z mrożonek w cenie droższej niż na Forum w centrum Puli. Na terenie dwa punkty z WiFi, i kantorem (cenowo wychodził korzystniej niż te w centrum). Ogólnie polecam każdemu, kto nie szuka miejsca, gdzie żyje się nocą. My byliśmy z rocznym dzieciakiem (własnie na wakacjach obchodził urodzinki), więc dla nas miejsce idealne. Rano śniadanko we własnym zakresie, potem plaża - basen, mała sjesta, spacer, wykupiona kolacja i spanko. Sama Pula (centrum ok 5 km) miasto duże, przeciętne jak na Chorwacje z kilkoma miejscami, które trzeba zobaczyć (amfiteatr, Forum). Polecamy wycieczkę statkiem CIMERA (można wykupić w recepcji) - koszt 250 kun/osobę. Od 9 do 18 w cenie Vrsar, Rovnij, Kanał Limski oraz MEGA posiłek na statku z winem. Przewodnik mówi w 7 językach w tym po polsku. Prywatnie warto zabaczyć Labin i pobliski Rabac. Jeżeli chcecie jakieś zdjęcia lub macie pytania śmiało: l_wantuch@op.pl
Wady:
Wadą jest sama miejscowość (nie mówię o położeniu ośrodka) - zakochani w Dalmacji będąc pierwszy raz na Istrii, którą zwiedzilismy wzdłuż i wszerz wybraliśmy najmniej atrakcyjne dla oka miasto, gdzie nie ma tego dech zapierającego widoku jak w Dalmacji. NIe oznacza to jednak, że go nie znaleźliśmy. Od Labina w kierunku Rijeki jest pięknie - polecamy więc zachodnią częśc Istrii, a i samemu Vrsarowi i Rovnij nic nie brakuje. Puli mówimy jednak NIE.
Joanna
Kielce
2011-05-17 22:45:25
Średnia
ocena
3.5
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: -
Kameralność: 5
4.2
Pokoje
Wielkość: 3
Czystość: 4
Wyposażenie: 3
Łazienka: 3
3.2
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: -
Obsługa: 3
Dzieci: 3
Basen: 3
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2009
Dariusz
Pszczyna
2011-04-05 21:56:20
Średnia
ocena
4.5
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 3
Kameralność: 5
4.2
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 3
Basen: 4
3.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak, było lepiej
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Świetny ośrodek. Lepiej wygląda w rzeczywistości niż jest pokazany na zdjęciach -super. W tym roku też tam jedziemy.
Wady:
Nie ma.
Rafał
Warszawa
2011-03-10 21:50:04
Średnia
ocena
4.4
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 3
Dzieci: -
Basen: -
3.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Grzegorz
Woj. Śląskie
2011-02-20 11:34:07
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: -
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 4
Obsługa: 5
4.8
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Gorąco polecamy ten obiekt, apartamenty po remoncie, bardzo ładnie wyposażone. Plaże skaliste, ale dla osób z małymi dziećmi są też żwirowe z łagodnym zejściem do morza.
Daria
Nowa Sól
2011-02-05 19:37:58
Średnia
ocena
3.6
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.5
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 3
Urozmaicenie: 2
Obsługa: 3
3.0
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 3
Obsługa: 3
Dzieci: 3
Basen: 2
2.8
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak, było lepiej
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Wyjazd firmowy
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2010
Antoni
35-959 Rzeszów
2011-01-29 12:15:57
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: sierpień, 2009
Magdalena
Piła
2011-01-11 21:41:00
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Wymagającym klientom
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Magdalena
Piła
2010-12-27 23:46:45
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: -
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Aktywnym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Super ośrodek w następnym roku wybieramy się ponownie .Wspaniałe warunki ,piękna woda ,pogoda i okolice ,dostępna cena.Polecam.
Piotr
Strzelce Op.
2010-12-12 18:58:13
Średnia
ocena
3.9
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 4
Komunikacja: 3
Kameralność: 5
3.6
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 3
Basen: 5
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: bardzo dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2010
Zalety:
Polecam ludziom ceniacym spokoj .Bylismy z dwujka dzieci 2i6 lat bardzo im sie podobalo.Plaza kamienista byla super tylko krotka
Nasza odpowiedź:
Ośrodek położony w spokojnej okolicy, 50 metrów od plaży, idealny dla rodzin z dziećmi. Dobre warunki za niską cenę. Polecamy!
Bogusia
Spytkowice
2010-12-12 15:03:24
Średnia
ocena
4.8
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2010
Zalety:
Bardzo duży kompleks, miejsce na spacery (szczególnie polecamy późnym popołudniem, kiedy to na uliczkach panuje spokój), szeroka plaża (raczej betonowa, ale nikomu to nie przeszkadzało), plac zabaw dla dzieci (pośród drzew, gdzie można znaleźć schronienie w upalne dni), baseny (dziecko kąpało się w brodziku, kobiety zarzywały aerobiku w wodzie a mężczyźni w cieniu i z piwkiem oglądali mecze). Pokoje też bardzo fajne, kuchnia tym bardziej - stołowalismy się sami. Nie spodziewaliśmy się, że za taką cenę spędzimy takie wakacje (płaciliśmy grosze). Pula bardzo ładna, łatwo też można dostać się do pozostałych miejscowości na Istrii (polecamy Rovinj). Bardzo dużo osób zastanawia się nad pogodą - byliśmy z końcem czerwca, przywitała nas ulewa, ale już po trzech godzinach kąpaliśmy się w morzu...:D.
Wady:
Trochę trudno porozumieć się w języku polskim - ale jeśli zna się chociaż trochę angielskiego to nie powinno być problemów...
Sabina
Torun
2010-12-02 15:51:42
Średnia
ocena
4.3
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 5
4.4
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 4
4.4
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Aktywnym, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: maj, 2010
Zalety:
Po raz kolejny korzystamy z oferty tego biura i po raz kolejny jesteśmy zadowoleni.Wszystko było zgodne z opisem w katalogu. Noclegi i otoczenie spełniły nasze oczekiwania. Wszystkie formalnosci zostały załatwione szybko i sprawnie.
Nasza odpowiedź:
Dziękujemy za miłe słowa i zachęcamy do ponownego skorzystania z coraz bogatszej oferty naszego biura. Zadowolenie klienta jest dla nas najważniejsze.
Leszek
Bielsko Biała
2010-10-19 16:57:40
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 4
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.0
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 4
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 4
Basen: 4
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Sam
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2010
Zalety:
jesteśmy bardzo zadowoleni, cena odpowiednia do standardu, obsługa miła, położenie bardzo fajne.
Marek
Warszawa
2010-10-14 19:43:51
Średnia
ocena
4.1
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: -
Kameralność: 5
4.5
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 4
Wyposażenie: 4
Łazienka: 3
3.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 4
Dzieci: -
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: powyżej 55 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2010
Agata
Warszawa
2010-10-12 11:06:20
Średnia
ocena
3.7
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 4
Kameralność: 4
4.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 1
Wyposażenie: 3
Łazienka: 3
2.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 4
4.0
Wrażenie
Wrażenie: 4
4.0
Czy polecasz obiekt: Taki sobie obiekt
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: średni
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Położenie fajne, sam ośrodek i Pula też super.
Wady:
była plaga mrówek, których obsługa nie była w stanie wytępić. My jakoś przeżyliśmy, ale nie wyobrażam sobie rodziny z dziećmi.
Nasza odpowiedź:
Informujemy, że w pokojach mogą pojawić się mrówki lub inne insekty, ponieważ Chorwacja znajduje się w strefie klimatu śródziemnomorskiego i nie zawsze możliwe jest uniknięcie naturalnej fauny. Tym bardziej, że pokoje znajdują się w niskich zabudowach.
Piotr
Tarnów
2010-10-08 14:43:54
Średnia
ocena
4.4
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.6
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 4
Jakość/smak: 3
Urozmaicenie: 3
Obsługa: 4
3.5
Obiekt
Rozrywka: 4
Sport: 4
Obsługa: 4
Dzieci: 4
Basen: 5
4.2
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: średni
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
W Apartamentach Horizont byliśmy całą rodziną w lipcu. Jak na dwie gwiazdki standard był dobry. Wyżywienie całkiem dobre ale mogłoby być lepsze. Dzieciom najbardziej podobał się basen-chętnie się w nim kąpały. Plaża mimo że kamienista miała swoją zaletę bo piasek nie przyklejał się do ciała:) Miasteczko Pula dosyć ciekawe - polecam zobaczyć amfiteatr
Wady:
średnie wyżywienie
Nasza odpowiedź:
Wyżywienie w ośrodku jest serwowane dodatkowo w formie bufetu (śniadania i obiadokolacje).
Robert
Czestochowa
2010-10-06 22:08:13
Średnia
ocena
3.1
Położenie
Okolice: 3
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: -
Kameralność: 2
3.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 3
4.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: 3
Obsługa: 3
3.0
Obiekt
Rozrywka: 2
Sport: -
Obsługa: -
Dzieci: 1
Basen: 2
1.7
Wrażenie
Wrażenie: 3
3.0
Czy polecasz obiekt: Taki sobie obiekt
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Nie, było gorzej
Stosunek jakości do ceny: średni
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
woda,woda.i tylko woda
Wady:
przy bramie ameryka za brama polska lata80 .zlodziejstwo i brak tlumaczy a tak duzo polakow błąd .
Nasza odpowiedź:
Oferta wypoczynku z dojazdem własnym nie obejmuje usług rezydenta, ani tym bardziej tłumacza.
Marek
Zywiec
2010-08-25 09:20:14
Średnia
ocena
2.2
Położenie
Okolice: 2
Atrakcje: 2
Plaża: 1
Komunikacja: 4
Kameralność: 2
2.2
Pokoje
Wielkość: 4
Czystość: 1
Wyposażenie: 4
Łazienka: 3
3.0
Posiłki
Ilość: 2
Jakość/smak: 2
Urozmaicenie: 2
Obsługa: 2
2.0
Obiekt
Rozrywka: 2
Sport: 2
Obsługa: 1
Dzieci: 1
Basen: 3
1.8
Wrażenie
Wrażenie: 2
2.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie nie
Komu polecasz obiekt: Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Nie, było gorzej
Stosunek jakości do ceny: słaby
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 40-55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Wady:
Obiekt nie nadaje się do wypoczynku z dzieciakami.Liczne schody pomiędzy budynkami i trasami na ośrodku uniemożliwiaja jazdę wózkiem.Dostęp do kamienistej,brzydkiej plaży zbyt niebezpieczny dla dzieci. Ogromny ośrodek z dużą ilośćią samochodów i motrowerów na ośrodku uniemozliwia spokojny wypoczynek.Jakość posiłków oferowana przez lokalną restaurację po wykupieniu posiłów wraz z pobytem - katasrofalna.Restauracja i wyposażenie w stylu i z dekady póżnego Gierka. Na ośrodku zdarzają się liczne włamania i kradzieże do apsrtamentów,gdyż wstęp na osrodek mają miejscowi mieszkańcy Puli, a nawet Cyganie wybierający resztki z koszy. Mało miejsc parkingowych na samochody.Apartamenty są często brudne i z grzybem w aneksach kuchennych.Obiekty sportowe ( korty,itp) w katastrofalnym stanie. Jeśli nie chcecie stracić pieniędzy i urlopu nie wybierajcie się do tego osrodka i omijajcie go z daleka. Rozcarowany uczestni pobytu z Rodziną w apartamentach Horizont. Marek
Nasza odpowiedź:
W naszym opisie oferty informujemy, że plaża, oddalona od ośrodka o 50 metrów, jest kamienista, a sprzątanie apartamentów odbywa się raz w tygodniu. Następnym razem prosimy wybrać droższą ofertę, która gwarantuje wyższy standard usługi.
Leszek
Oława
2010-07-22 18:21:33
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 4
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
4.8
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 4
Łazienka: 5
4.8
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: -
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: -
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: powyżej 55 lat
Termin wyjazdu: lipiec, 2010
Zalety:
Wspaniała czysta woda.Temperatura wody zaskakująco wysoka.Domki położone w piniowym lesie w cieniu drzew,nawet wyskie temperatury nie zabardzo dokuczały.Do wody mielismy 50 m, brzeg skalisty,ale przy odrobinie uwagi mozna się było wykąpac.Do plaży kamienistej mielismy 300 m.a tam już można się było położyc ścieląc na przykład recznik.
Wady:
Trochę nam brakowało piasku .
Nasza odpowiedź:
W katalogu zamieściliśmy informację, że plaża przy ośrodku jest kamienista.
Fss
Sgsdf
2010-06-24 19:54:02
Średnia
ocena
5.0
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: 5
Jakość/smak: 5
Urozmaicenie: 5
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 5
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
5.0
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Szukającym rozrywki, Aktywnym, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2010
Nie
Czarnowąsy
2010-04-21 18:00:39
Średnia
ocena
4.2
Położenie
Okolice: 4
Atrakcje: 3
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 4
4.2
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 4
4.8
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 3
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: 3
Basen: 4
3.6
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2009
Zalety:
fajne polożenie i bardzo bezpiecznie byłem w dwa razy w 2008,2009 polecam szczegulnie rodzinom z dziecmi bardzo ładna okolica i mila obsługa
Kinga
Nowy Sącz
2009-11-23 15:32:32
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: -
nd
Obiekt
Rozrywka: 5
Sport: 4
Obsługa: 5
Dzieci: 5
Basen: 5
4.8
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z dziećmi
Wiek: 25-39 lat
Termin wyjazdu: czerwiec, 2009
Zalety:
Polecam dla rodzin z dziecmi, rewelacja cisza spokój miejsce na spacery , plaża blisko.
Dariusz
Olkusz
2009-09-13 20:31:41
Średnia
ocena
4.9
Położenie
Okolice: 5
Atrakcje: 5
Plaża: 5
Komunikacja: 5
Kameralność: 5
5.0
Pokoje
Wielkość: 5
Czystość: 5
Wyposażenie: 5
Łazienka: 5
5.0
Posiłki
Ilość: -
Jakość/smak: -
Urozmaicenie: -
Obsługa: 5
5.0
Obiekt
Rozrywka: -
Sport: 3
Obsługa: 5
Dzieci: -
Basen: 5
4.3
Wrażenie
Wrażenie: 5
5.0
Czy polecasz obiekt: Zdecydowanie tak
Komu polecasz obiekt: Nastawionym na zwiedzanie, Ceniącym spokój, Niewymagającym
Czy obiekt odpowiadał opisowi: Tak
Stosunek jakości do ceny: dobry
Rodzaj wyjazdu: Z osobą towarzyszącą
Wiek: poniżej 25 lat
Termin wyjazdu: wrzesień, 2009
1 2
Opinii: 60
© 2010 - 2019 Lasty.com.pl